solig daaag

Hejsan :D

Idag har jag och Micka hängt på Långviken. Solat, ätit riskakor och pratat massor. Även fast det varit skitvarmt idag känns det inte som att solen tagit så mycket? Mjaa, det gör inte så mycket för imorgon åker jag över bron med Linda för att sola, bada och mysa.

Käkade hos Fia och åkte till Modehuset en snabbis. Köpte en bikiniunderdel till min överdel jag köpte för ett tag sen, den fanns inte då, men nu hade den kommit in så jag haffade en direkt. Den får invigas imorgon! Nu sitter jag och väntar på min pojkvän samtidigt som jag halvkollar på Portugal-Spanien. GO PORTUGAL! Kollar ni mycket på fotbollen? Det är så lustigt, när det är "vanlig" fotboll tycker jag inte det är roligt alls, men nu under VM och EM och sånt så är jag jätteengagerad haha! Jag hejar iallafall på Portugal, Holland och Brasilien!

Överdelen som nu äntligen fått sin älskade underdel.

Borgholm

Varit i Borgholm med mamma och Magnus hela dagen. Kikat i affärer, ätit lunchbuffé och glass. Mysigt! Åkte och hämtade Jossah och ikväll har vi bara tagit det lugnt och kollat på film. Ska lägga oss och sätta på en till film snart. Jossah ska bara välja vilken först :)

Mamma och Magnus när vi käkade glass "Är det inte vid såna här tillfällen du ska ta kort till bloggen?" Jomenvisst, varför inte.



Halvuppäten mjukglass med kolasås. Yummie.


yoga och farsan

Nu har jag och mamma precis kört lite yoga.. Det gick väl sådär. Men nu ska vi se på film med Mange. Det blir Farsan! Den verkar vara rolig. Har ni sett den? Vad tycker ni om den isåfall? Vi har laddat upp med massa choklad och chips.

midsommar outfit


blommig topp/bustier - Bikbok
kjol - H&M
tunn kavaj - Gina
ring - Glitter
armband - någon marknad
skor - H&M

midsommardagen

Vaknade ganska tidigt och gick upp och åt frukost. Sen drog vi till sjön och rodde ut med båten. Några av oss hoppade av vid ett ställe och solade och några åkte iväg med båten för att fiska. Det blåste ganska mycket så vi åkte tillbaka ganska snabbt igen. Vi ordnade lunch och spelade lite fotboll och kubb. Vi solade, busade och det var en väldigt bra dag! Killarna hade vattenkrig, dom små buspojkarna. Sen städade vi och plockade undan för då var det dags att åka hem.
När jag och Anton kom hem duschade vi och sen åt vi middag med min familj. Efterrätt blev det också. Kladdkaka, jordgubbar och grädde. Efter det åkte vi till Alex där det var lite folk. Satt och umgicks och sen åkte vi hem till mig igen och sov. Bra helg med bra folk!















midsommarafton

Gick upp tidigt och sjöng för mamma. Sen var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig. Gästerna kom vid tolv och lite efter alla kommit så åt vi en skitgod midsommar lunch. Hemmagjorda köttbullar, mmm... Runt 16 kom Anton och hämtade mig och vi slog följe med Alex och Erik till Felicias stuga där även Rasmus, Emil och Tova var. Det blev en bra kväll. Vi grillade, lyssnade på musik, spelade kubb, umgicks och massa mer. Tack allesammans!





studentpresent



full rulle hela dagen

Hejhej! =)

Cyklade som sagt till Conne igår morse och vi tog bussen till Linda. Satt och solade från 11-3, men vi spelade även färgfia och åt god mat! Tog bussen hem igen och så fort jag satt mig i soffan för att pusta ut (man blir ju så seg av att vara i solen länge) så märkte jag att jag hade ett missat samtal. Kollade upp numret och ringde tillbaka, det var ju hon jag mailat med om några valpar! Så vi bestämde att jag skulle komma och kika på valparna så fort som möjligt. Mamma kom och hämtade mig och vi hämtade Conne sen körde vi dit. Herregud säger jag bara! Så himla små och fina, jag tror jag dör. Nu hoppas jag verkligen på att vi ska köpa en av dem! Helt underbara. Busiga och livliga. Åååh...

Efter det iallafall så skjutsade mamma in mig till stan där jag hämtade Antons försenade studentpresent som äntligen var klar! Ni kan få se bild på den sen. Han blev jätteglad för den iallafall. Och så köpte jag, Fia och Mange lite presenter till mamma.

Sen bar det av hem igen, packa lite, sen cykla hem till älsklingen. Beställde en fet gyros och kollade på tv med han och Emil. Sen la vi oss tidigt eftersom Anton skulle jobba tidigt idag. Ah, igår var det en väldigt bra dag tycker jag. Och nu måste jag packa egentligen, men tänkte bara uppdatera här lite snabbt. Imorgon är det midsommar, vad har ni för planer? Vi hörs sen♥


Uppe med tuppen

Godmorgon! Uppe tidigt idag. Var och tog Gardasil spruta nr 2 imorse. Usch vad jag hatar att ta sprutor.. Men det gick bättre än sist iallafall! Jag och mamma tog en frukost fika efter det.

Om någon timme drar jag till Conne och vi tar bussen till Linda. Vi ska sooolaa! Hoppas på att man får lite färg. Sen ska jag kanske hänga med Fia och Magnus och köpa födelsedagspresenter till mamma, hon fyller år på midsommar. Och inatt sover jag nog hos Anton.

Ha en bra dag i solen!

gossip girl season 1

Usch jag är så himla seg idag. Har suttit hela morgonen och förmiddagen och haft Gossip Girl maraton. När jag började kolla på GG så hade nästan hela säsong 1 redan gått, så nu ser jag de avsnitt jag missade!
Senare ska jag till Fia och David och sova där inatt. Systerkväll! Men nu ska jag fortsätta titta på GG. Smell you later

tre och ett halvt år

Finaste bilden jag har. Jag älskar dig♥ Du och jag Anton.

dagens shopping

Stack in till stan med Linda tidigt imorse. Vi kollade in all rea i stan och åt pizzabuffé. Det var gott. Efter det stack vi hem till mig och kollade lite på tv. Sen kom Fia och David och hämtade upp mig och vi åkte till Modehuset och shoppade ännu mer på rean! Det gillar vi.






Outfit

Fredagens H&M'iga outfit

Korsett - H&M
Kjol - egentligen en klänning som jag vikt in överdelen på, H&M
Skor - H&M
Väska - H&M
Kavaj - Bikbok
Ringar - H&M, Glitter
Nagellack - H&M

14:56

Hej! Orkar inte uppdatera nu. Ikväll får ni se vad jag hade på mig i fredags. Nu ska jag ut i solen! Ha en bra dag.

SOMMARLOV!

NU NU NU NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT SOMMARLOV. SÅ SKÖÖÖNT!
Vårterminen har varit jobbig men jag klarade det, hähä! Vi har haft ett grymt bra år, me and the girls. I höst börjar vi tvåan. Shit.

Idag ska jag bara ta det lugnt, städa lite här hemma, sen börja fixa mig inför ikväll. Runt 19.00 drar jag till Karin P och umgås med tjejerna! Sen drar vi ut och träffar roligt folk! Kommer bli en skitbra kväll, jag känner det på mig. Det blir det alltid med mina flickor!♥

KAP

Bilderna ger inte plaggen rättvisa. De är mycket finare i verkligheten!

En ljusrosa vacker blus 125:-

Ränderna är mer mintgröna i verkligheten. 25:-

TODAY

Humör: Glad tjej! Solen skiner och jag är uppe tidigt.
Planer: Dra in till stan med Anton, sen kanske träffa Micka.
Borde: Fixa naglarna. Jag ska göra det senare!
Lyssna på: Starstrukk, och vägjobbarna utanför mitt fönster som efter ett års arbete äntligen verkar bli klara med vägarbetet? Har haft grus, gropar och sten att cykla på utanför mig, men nu har dom äntligen lagt asfalt! Tjohoo
Artist: 3OH!3 feat. Katy Perry
Tv program: Mja, inatt kikade jag på Scrubs.
Bästa: Rean på Bikbok, yummie!
Väder: STRÅLANDE SOL!
Gjort: Var i skolan och gjorde mitt allra sista prov innan lovet.
Beroende: Solbrillor
Känsla: Det här känns bra ska du veta!
Sämsta: Att Antons mobil är avstängd och jag vill in till stan nuuuu! VAKNA ÄLSKLING!
Klädsel: Jeansshorts, svart linne, leopardbandeau, svart/vit randig kofta.
Mat: Inte ätit än, men Ming Palace hade inte suttit fel. Någon som vet när dom öppnar efter renoveringen?
Frisyr: Utsläppt, halvvågigt.
Saknad: Tjejerna redan! Idag åker Petra och Sannah till Malta. Saknar till och med tjejerna som är kvar i Sverige..
Vän: Åh, alla mina vänner får vara "Dagens Vän" hahaha
Plats: City
Pryl: Min mobil
Minne: När jag flyttade hit för ett år sen.
Längtan: Imorgon då vi får sommarlov, Stockholm, alla roliga sommarplaner.

75 spänn!


Ben and Jerry

Snart beger jag mig iväg på min vita cykel men kjolen fladdrandes i vinden. Jag och Linda ska på dubbeldate med Ben and Jerry. Vi ska sitta i de sköna sofforna på uteserveringen och lyssna till partymusik som dunkar någonstans långt borta. Idag var det ju kaggnisternas tur att ta studenten. Grattis!

Vi får se vart kvällen tar oss, men en sak är säker. När jag kommer hem så kommer jag hem till en varm och trygg famn att somna i. Och om två dagar är det sommarlov. Sommarlov!

the hair

så fina!
ditt hår var riktigt fint med,hade de satt i något löshår elr har du så långt?
verkligen fint!

Tack för komplimangerna, jag blir verkligen jätteglad =)
Vi satte i löshår, clips. Så nej jag har inte så långt hår, även om jag skulle vilja. Mitt hår växer i snigelfart, men jag ska försöka spara ut så jag får riktigt långt och fint hår!
Just nu ser mitt hår ut såhär:

the pics

BILDBOMB. Me and my baby.













Hehe och lite roliga detaljbilder min kära mor tog.









snart sommarloooooov

Hejsvejs!

Kom för ett tag sen hem ifrån studentkalas. Rasmus och Felicia tog studenten idag! Stort grattis mina fina vänner♥ Sen ska jag hem till Anton och sova där, myyysigt ju!

Så himla skönt, idag var jag ledig, imorgon är jag ledig, på torsdag är jag ledig och på fredag slutar vi! SOMMARLOV, TJOHOO! Och då blir det lite partaj med tjejerna, så himla roligt!

Jag har nog väldigt roliga planer inför midsommar också!
Men hörrni. Jag har ju helt glömt bort att lägga in balbilderna? Ska jag kanske ta och göra det nu eller? Jaaaaa det gör jag.

KIKA IN SNART SÅ FÅR NI SE MINA VÄNNER.

Today I'm wearing this



I WANT


linne och shorts

När jag kom hem från Sthlm låg ett paket och väntade på mig hemma. Ett paket från H&M. I det låg det mina jättefina jeansshorts som äntligen kommit!

Till Stockholm hade jag även med mig ett nytt linne som kom hem till mig i veckan. Jag har inte använt det än, men visst är det fint?

my girls

Middag, efterrätt och tjejkväll hos Petra. Dans, sång, skratt och galenskaper. Jag älskar mina tjejer! Nästa vecka åker Petra och Sannah på språkresa så vi hade ett hejdå-kalas. Känns helt sjukt. Om en vecka har vi sommarlov. Då kommer man inte träffa tjejerna varje dag som man är van vid. Känns lite sorgligt. Nu har vi snart gått ut ettan på gymnasiet. Jag och tjejerna. Vi har gjort så mycket roligt och hunnit med så mycket det här året. Och vi ska göra massa mer! Även att några av tjejerna bor längst upp (ner? nää tror upp..) på Öland så ska vi ses! Vi kommer och hälsar på och har lika underbara tjejkvällar som vi är vana vid. Kommer sakna att inte träffa er alla varje dag. Ni är ju en del av mitt liv nu. En underbar del. En av dom största delarna. Mina tjejer♥

Jag blir lite ledsen av att tänka på att vi inte kommer ses så mycket nu på sommaren eftersom vi bor ganska långt ifrån varandra, undra då hur det blir när vi gått ut gymnasiet.. Som tur är har vi två underbara år framför oss.

stockholms shopping









GRATTIS ÄLSKLING

Idag har min fina Anton tagit studenten!!!♥ STORT GRATTIS TILL DIG ÄLSKLING!
Vi har kollat på hans utspring, ätit god mat och tårta och bara umgåtts och firat honom idag! Bra dag!




Söndag

I söndags gick vi upp i tid och packade våra väskor för att sen bege oss till bussen. Fick sitta och vänta ett tag inne på Cityterminalen innan den kom, men vi var först på bussen och satte oss på dom fyra platserna allra längst bak, hehe. Resan hem gick snabbt och väl hemma i Kalmar köpte jag och pappa gyros. Gott! Helgen var superbra och sällskapet var hur härligt som helst. Det får vi absolut göra om!





Lördag

I lördags gick vi upp tidigt och tog tunnelbanan in till stan. Gick runt och kikade i affärer, shoppade, åt lunch i Kungshallen. Åkte sen till Slussen och gick lite på Götgatan. Tog Djurgårdsfärjan över till Gröna Lund. Åkte karuseller, åt minidonuts, kollade Sommarkrysset, åt mat och spelade på chokladhjul. Tog färjan till slussen och tunnelbanan hem. Var sjukt trötta efter en heldag ute och på kvällen var det ganska kallt också och jag gick i shorts, hehe. Somnade belåtna efter en härlig dag!




















Fredag

I fredags tog jag, Anton, Frida och Emil bussen vid halv 2 till Sthlm. Det var en väldigt varm bussresa, men det gick faktiskt ganska fort. Väl framme i Sthlm ungefär halv 8 så tog vi tunnelbanan ut till Lidingö, vi skulle bo hos min låtsaspappas syster. Vi åkte och beställde pizza och åkte sen hem till dom. Där åt vi och spelade kort. Vi var trötta efter resan så vi gick och la oss ganska tidigt. Jag och Anton kollade på någon sjuk film på datorn innan vi somnade..





miniweekend

Hejhej!

Ledsen att jag inte uppdaterat.. Men i fredags tog jag bussen upp till Sthlm över helgen med Anton, Emil och Frida. Jag ska berätta mer senare om vad vi gjorde och så!

I veckan har ju vi haft reklamvecka i skolan. Och vet ni? Min grupp vann för bästa text och bästa film! Blev jätteglad när jag fick reda på det =) Skitkul ju!

Men vi hörs senare!♥

shorts


Imorse stod jag och rotade i garderoben, men hittade inget jag ville ha på mig. Så jag tog ett par gamla jeans som jag aldrig använt (min systers gamla, som jag fått) och klippte av dom. Och vips så hade jag ett par nya snygga jeansshorts. Visst blev det fint?

vem är du

Vem är du? Jag är Malin Christina Heinebäck, en glad och trevlig tjej
Vart bor du? Kalmar med pappa, Rockneby med mamma
Vilka fler ställen har du bott på? Lindsdal, Rinkabyholm, andra ställen i Kalmar
Har du några syskon? Storasyster och låtsaslillasyster
Vilken skola går du på? Lars Kagg
Vilken linje går du? Media
Varför valde du den linjen? Den verkade rolig, och jag ville inte gå en linje där det bara var att plugga plugga plugga
Vilket är det bästa du vet? Vänner, familj, soliga dagar
Vad kommer du göra i sommar? Umgås med mina vänner och pojkvän, förhoppningsvis jobba lite, resa
Hur lång tid tar du på dig på morgonen angående smink/hår? Inte mycket tid alls, den tid som blir över. Jag gillar att sova läääänge
Tränar du någonting? isåfall hur ofta? Brukade dansa, nu är det slut för terminen, men ska börja i höst igen. Jag brukade dansa 2 ggr i veckan
Favoritgodis? CHOKLAD!
Framtidsplaner? Flytta till en storstad, skaffa en fin familj, bli rik
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Var på stan med Frida och Linda, tror dock inte det var i två timmar. Så isåfall.. Cornelia och Petra i skolan?
Vilken är den senaste filmen du sett? Kommer inte ihåg
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms. Eller nej det beror på vem man pratar med!
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
När såg du senast din mamma? Imorse
När vaknade du idag? 8
Vilken är din favoritplats? Finns massa platser jag älskar. En är att vara där min pojkvän är. Men också Sthlm
Vilken plats föredrar du minst? Skolan kanske
Hur stor är din säng? Lagom. Lagom är bäst!
Vad sover du i? Trosor, tee
Hur många kuddar har du i sängen? 5-7
Tycker du om kinamat? Åh herregud! ÄLSKAR
Tycker du om kaffe? Usch nej
Vad dricker du helst till frukost? Juice
Vill du ha barn? Ja, två stycken
Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska
Har du någonsin åkt ambulans? Nej
Föredrar du havet eller en bassäng? Beror på
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, nöjen
Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina mjukisbyxor
Hur många hål har du i öronen? Ett, alla andra har växt igen haha
Har du någon piercing? Ja, i naveln
Har du någon tatuering? Nej, men snart förhoppningsvis
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror på
Var köper du dina matvaror ifrån? Ja, det är ju inte jag som brukar handla, men Maxi skulle jag väl tro
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på tillfälle
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Med en vän
Har någon någonsin kallat dig lat? Haha, kanske lite för många gånger?
Använder du huvtröjor? Jomenvisst
Kan du vissla? HAHA, var tvungen att testa. Ja det kunde jag!
Vem var den senaste som ringde dig? Fia
Tittade du på tecknat när du var liten? Klart jag gjorde
När flög du senast? Kommer inte ihåg
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Hos pappa - 3, hos mamma - 6
Läser du för skojs skull? Ja. Tidningar och bloggar, men inte böcker
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Vad har du med dig in på bion? Kinapuffar, popcorn, cola och trevligt sällskap!
Vad har du för väder? Just nu? Ja det börjar mörkna lite smått, men jag tror det är ganska ljummet i luften. Himlen är ljus och fin.
Vilket är ditt favoritämne? Jaadu. Foto?
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Svår fråga.
Vilken är din mammas hemstad? Vimmerby tror jag
Din pappas hemstad? Hultsfred tror jag
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland
Vilken är din favoritfrukt? Jordgubbar. Eller bär räknas inte som frukt va? Melon då
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Verkligen inte
Hur gammal blir du nästa födelsedag? HELA ARTON ÅR!
Tror du att Gud är man eller kvinna? Man, men det vore lite kul om det visade sig vara en kvinna
Gillar du senap? Ja, till rätt mat
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ring Anton. Eller? Ja, jag brukar ju alltid ringa honom om jag är ledsen.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja absolut! Om jag vågar, hehe
Tycker du om att krama folk? Ja
Vad är du allergisk mot? Inget

fråga och svar

det ser ut som det nästan bara var killar på den balen eller?

Återigen en anonym.. Kom igen, skriv vilka ni är! :D
Men för att svara på din fråga, det var väl ungefär lite mer än hälften som var killar skulle jag tippa på? Så det var ju många tjejer också, men kanske snäppet mer killar. Men jag gick ju med Anton, och vi satt och var ju med hans killkompisar och jag har ju typ bara lagt upp bilder som är på dom och oss, så det är därför det ser ut som det bara är massa killar överallt. Det finns endel bilder som är på typ hela salen och så, och på dom bilderna ser man att det är massa tjejer där också.

PROMNIGHT

Balen.. Den fina balen.

Klockan 11.00 var jag hos frisören. Tjejen som gjorde mig så fin heter Caroline och vi jobbade på BK tillsammans förra sommaren, så det var lite kul att det var hon som blev min frisör. Hon satte i mitt löshår och lockade hela håret. Efter någon timme kom hennes vän Sara som också går på den skolan och hon började sminka mig. Det kändes verkligen lyxigt när en stod och fixade med håret och en sminkade mig! Båda tjejerna var skittrevliga och roliga. Fick massa med komplimanger om min hy, mitt hår och sånt. Man blir så sjukt glad av det!

Jag blev helt sjukt fin både i håret och sminket. Var skitnöjd! Åkte hem till pappa och åt lite och tog på mig min klänning, skor och så. Vid ungefär halv 4 var vi i Slottsparken och mötte upp Anton och hans familj. Tog skitmycket kort verkligen! Det var typ 5-6 kameror riktade mot oss och det blev många finfina bilder. Efter det tog vi taxi till O'learys där vi mötte upp Antons vänner och när vi suttit där ett tag gick vi till stadshotellet.

Väl där så fick man ta parkort och det gjorde såklart vi. Sen tog Antons klass klassfoto och sen var det mingel. Man fick en välkomstdrink. När man minglat lite gick vi upp en våning och fick sätta oss till bords. Maten var grymt god! Började med en skagenmacka till förrätt, kött och potatisgratäng till varmrätt och någon skitgod vaniljsak med jordgubb och choklad till efterrätt. Det satt fint i magen! Folk höll tal och när vi hade ätit middag kom ett band som spelade och det blev dans och partaj.

Det var en kul kväll med roligt folk och en fin pojkvän, men vi gick hem redan vid 12. Fast i och för sig slutade balen bara en timme senare. Men då gick vi iallafall hem till Anton. Väl där visade det sig att vi var utelåsta. Då var det bara att traska vidare hem till mig. Jag hade ont i fötterna efter att ha gått i klackar i typ 9 timmar (oj shit, räknade precis, och det var verkligen så länge :o) så Anton fick ta av sig sina strumpor så fick jag gå i dom, hahaha! Det borde sett sjukt kul ut. När vi kom hem somnade vi gott i min säng!♥











question

kan du inte lägga ut lite större bilder så man ser riktigt! jättefin var du :)
vart gjorde du din håruppsättning? verkligen fint :)


Först och främst, tusen tack! Vad snäll du är!
Sen till dina frågor. Jag kommer lägga ut massvis med bilder på mig och Anton, har bara inte orkat än eftersom det är så många, men det kommer, jag lovar.
Min uppsättning gjorde jag på frisörskolan HAIR. Dom är verkligen skitduktiga där!
Om ni funderar på något är det bara att fråga :) Och det vore kul om ni skrev vilka ni är så jag vet. Är nyfiken på er, hihi.


RSS 2.0