details

Den fina ryggen på klänningen. Två kryss.

Min underbara uppsättning.

Min våriga, fräscha sminkning.

Och sist men inte minst. Min klänning. Den är helt underbar. Är så nöjd med den.

sista maj

Det är helt sjukt! Imorgon är det juni. Om 10 dagar tar min pojkvän studenten.. Tiden har gått så sjukt fort.. Om 18 dagar går jag ut ettan. Känns som det bara var några dagar sen man satt nervös i klassrummet första dagen på gymnasiet. Men det har varit ett bra år. Fått massa fina vänner. Varit med om roliga partykvällar och mysiga dagar. Hoppas sommaren fortsätter i samma spår, att den blir underbar.

I skolan just nu har vi reklamvecka. Vi ska skapa en produkt som vi sen ska göra en affisch/annons, en reklamfilm och en ljudreklam. På fredag ska vi redovisa det inför alla ettor, tvåor och treor på medieprogrammet. Nervös! Så vi har inga lektioner denna veckan, skitskönt!

Efter skolan stack jag in till stan med Anton. Vi mötte upp Frida och Emil och fikade. Vi planerade lite inför helgen, kommer bli grymt kul! Hängde med Anton hem efter det. Mys!

Jag ska strax lägga in bilder på hur mitt hår, smink och hur min klänning såg ut på balen. Spännande va? ;)

BAL

Åh! Så var balen över. Har massvis att berätta och bilder att visa. Men det orkar jag inte just nu. Ni får se imorgon eller något. Idag har jag och Anton sovit länge, ätit thaimat och kollat på film och fikat. Bra söndag!

sneakpeak på våra awesome outfits, hehe.

the day before The Day

Åh, har haft fullt upp ända sen jag stack hemifrån igår!

Mötte ju som sagt upp Micka och Felizia, cyklade ner till baronen och kollade på modevisning, lyssnade på Charlotte som sjöng, var med i en tävling och shoppade. Jag köpte en randig lång kofta och den randiga stora "strandväskan" från Gina ni vet. Skitfin! Det var ju rea så jag fick dom två för 320 när det egentligen skulle kosta 400. I like!

Vi var också med i en tävling ju, man kunde vinna biobiljetter till Sex and The City premiären som var på kvällen. And guess what? VI VANN!! Vi blev skitglada! Har typ aldrig vunnit något sånt förut. Sjukt kul! Så vi fick en fördrink på ett café sen var det dags för bio. Den var skitbra, och väldigt lång. Jag var inte hemma förrän lite efter 12.

Och idag var jag ju i skolan och efter det gick jag och solade, sen hämtade jag min klänning som äntligen är klar! Ååh herregud vad fin den är. Så himla nöjd!

Sen var det bara hem och duscha för en timme senare satt jag, mamma och Fia på Harrys och åt en varsin plankstek. Mmm vad gott! Och sen var det dags för bio, ja igen. Sex and The City. Mamma hade redan bokat biljetter innan jag vann igår och hon ville verkligen gå med mig och Fia så ja, varför inte? Filmen var ju grymt bra så =)

Nu sitter jag hos Fia och David och ska sova här inatt. Imorgon ska jag vara hos frisören klockan 11! Åh herregud vad det kommer bli kul. Kommer ta massor med bilder! Kan inte fatta att imorgon är det bal? Åh vad kul!♥

Sex and The City Kväll

Hej hej allihopa =)

Gud vad skönt, idag är jag ledig! Så igår var vi tjejer hos Petra och åt massa gott och så hehe. Jag var även hos min syster en stund, vi rensade hennes smycken och kollade lite kläder och så. Beställde ett fint linne från Nelly!

Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan åka till mamma och hämta min hårfärg så jag kan färga håret, sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför ikväll. Då är det nämligen Sex and The City kväll på baronen! Modevisning, goodie bags, rabatter i affärerna och Charlotte Perelli kommer dit. Blir säkert jätteroligt! Ska ni dit? Jag ska dit med Micka och Felizia.

Jag var och testade min klänning igår.. Balklänning asså. Helt underbar! Så himla nöjd. Dom har fortfarande lite kvar att fixa, men jag får den på fredag. Balen är ju på lördag!

galen tripp

Hahaha! Herregud. Kanotturen idag var den galnaste jag varit med om. För det första regnade det till och från hela tiden. Sen körde vi fel en gång. Men tokigast var det ju på slutet! Hahaha. Det vara massa tjejer i olika kanoter som var på samma ställe och vi skulle åka tillbaka. Men för att komma till andra sidan så vi kunde komma iland igen så var vi tvungna att åka genom en jättejätteliten tunnel. Åh herregud, alla ställde kanoterna på rad och en efter en paddlade vi in i tunneln. Den var så liten att man var tvungen att ligga ner. Och det såg ut som den skulle vara typ 10 meter lång, men den var typ 50! Skitläskigt. Och en rolig grej , när vi åkte in i tunneln var det sol, när vi kom ut ur den haglade det och regnade jättemycket. Åh vad ont det gjorde! Hahah men det var helt sjukt asså. Och i den lilla lilla tunneln.. Jag fick lite klaustrofobi ett tag. Om en fastnade, skulle lixom alla fastna. Men det gick bra hehe.. Som tur är. Frida filmade hela tunnel-resan. Så kolla på FB så kan ni se den ;)


TBE

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon till 11, men jag var uppe redan lite efter sju eftersom jag, mamma och Magnus skulle ta en spruta.. Det var TBE sprutan som ska förhindra hjärnhinneinflammation som man får av fästingar. Är det bara jag som hatar sprutor? Fast idag var det inte så farligt faktiskt, inte som gardasil sprutan.. Då började jag storgråta haha. Nämen usch, det där med sprutor förstår jag mig inte på.

Nu vid 11 har vi matte, sen lunch och sen ska vi paddla! Haha det blir roligt. Hoppas vädret håller i sig bara så det inte börjar spöregna när vi är ute på sjön.

Men nu ska jag faktiskt fixa mig så jag bara kan ta det lugnt innan jag ska dra till skolan, så vi hörs senare ikväll! Imorgon eller ikväll ska jag färga mitt hår också =)

shopaholic


Hårfärg och skrubbhandskar + skrubbtvål

hudfärgade strumpbyxor + silikonbh

Och sist men inte minst. Mina underbara underbara balskor! Kass bild, jag vet. Dom är mycket finare i verkligheten. Helt underbara! Jag älskar dom!

Modehuset

Hej hej!

Stack in till Modehuset med mamma och mormor idag. Fick massa saker som jag behöver till balen! Tack mamma och mormor♥ Efter det åkte jag till Anton och vi drog iväg för han skulle tatuera sig! Spännande! Det tog ganska lång tid så jag var tvungen att dra, men jag hoppas verkligen det blev bra. Jag tror faktiskt det blev skitbra.

Imorse när jag klädde på mig var det skitfint väder så jag körde på sommarkläder, men på eftermiddagen och kvällen började det verkligen spöregna.. Usch! Hoppas det blir finare väder imorgon.


Jeansshorts - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot,
Tofflor - Skopunkten
Haha bara massa Gina kläder..


sunny sunday

Hejsan allihopa!

HERREGUD vilket underbart väder vi har haft hela helgen! Man blir sjukt lycklig! Hur har er helg varit? Min har varit grymt bra!

I fredags stack jag och mötte Frida och Karin på Mc'donalds. Sen kom Petra också och då stack vi hem till henne. Vi var där och umgicks lite och så, sen skulle vi dra hem till mig. Tyvärr var Karin för trött så hon stannade hos Petra, men vi andra cyklade hem till mig och var där kanske en timme innan vi drog in till stan. Där träffade vi roligt folk och hade det skitrolig! Bästa och roligaste kvällen på länge. Asså jag hade stört roligt! Vi mötte iallafall upp Anton och hans vänner och gick hem till honom, men då cyklade mina tjejer hem till Petra, men jag stannade och sov där.

Dagen efter vaknade vi ganska tidigt och jag, Anton och X (ja, han kallas X på riktigt) var inne i stan redan runt 11 tiden. Vi kollade runt lite och vid ungefär kvart över 12 satt jag på Byttans stekande, härliga uteservering med min familj och åt en sjukt god brunch! Vi satt där i några timmar och bara åt och umgicks. När vi var klara gick jag hem till Anton igen. Eftersom det var så skönt väder så tog vi bilen till Öland med X och Hampus. Hälsade på Antons föräldrar i husvagnen, hoppade på studsmattan eller studskudden eller vad det heter (den på Möllstorp alltså) och hade det allmänt bra. Fick lite färg också, wihoo! På kvällen grillade vi med X och Hampus och det tittade även förbi några andra också. Vi tog oss en liten biltur sen och kvällen slutade med att jag och Anton låg och halvsov i soffan framför en kass film och vi var tvungna att släpa oss till sängen för vi var så trötta, hehe.

Och idag. Jag har inte gjort mycket alls, vaknade sent, kollade på tv och sen cyklade jag hem till mig. Vet inte vad jag vill göra idag, bara ta det lugnt tror jag. Gossip Girl vid sju iallafall, haha. Ska försöka få med mig A på en promenad efter det!

Balen är om 6 dagar...

EN DRÖM


FRIDAY

Haaallelujah! *änglakör* INGET PLUGG IDAG! FREDAG! TJOHOO!

Fint väder igen, ohyes! Frågan är hur länge det kommer hålla i sig? Igår var det fint, men på kvällen och under natten och imorse så regnade det och hade sig.. Men mitt på dagen blev det jättefint. Skumt väder.

Kvällen kommer spenderas med tjejerna. Vi ska till Petra. Men vad kvällen har att erbjuda får vi minsann se. Kommer säkert bli lika kul som vanligt!

Var hos frisören förut, vi pratade om min baluppsättning. Tänk att imorgon är det en vecka kvar till balen! Herregud! Men det gick bra iallafall och vi bestämde hur jag skulle ha håret och så.

glada tjejer!

buy bought bought



Zebrasarongen och min underbart fina balväska!

20 maj

Hejsan bloggen!

Jag ska alldeles strax börja plugga så hinner bara skriva lite snabbt..
Idag var det underbart väder! Det måste stanna nu. Orkar inte med mer gråa dagar.
Efter skolan cyklade jag och Linda in till stan. Jag köpte min balväska och en zebramönstrad sarong/sjal. Den är jättefin! Jag kommer ha den som "klänning" på stranden. Alltså knyta den där fram, ni vet som Kenza gjorde när hon var i Egypten? Skitsnygg iallafall.
Jag kan visa både väskan och den för er, men det får bli senare. Så kika in här senare ikväll så har de säkert kommit upp!


21:11

Åååh. Jag har pluggat varje kväll den här veckan. Och jag måste göra det imorgon också. Jag är så himla skoltrött! Sjukt skönt att det är sommarlov om en månad - en dag. Det behövs verkligen!

Påtal om sommar. Igår var det jättefint väder på förmiddagen här i Kalmar. Men sen blev det gråare och gråare. Och idag har det inte varit så himla fint väder.. När är det vår tur att få hit lite sol? Åh.

Imorgon ska jag in till stan med Lindispindis. Ska kolla efter en väska till balen och hudfärgade nylonisar. Blir skönt med lite nöje innan det är dags att gå hem och plugga igen.. Har två stora arbeten som måste vara inlämnade på fredag. Men till helgen har jag förhoppningsvis roligare planer!

Men vet ni, nu måste jag fortsätta med pluggandet. Vill helst bli klar med det ena arbetet idag, men tror inte att jag kommer bli det, tyvärr.. Även att jag suttit med det hela kvällen. Jaja. Förlåt för ett tråkigt och onödigt inlägg. Kram på er!

H&M HERR


Skithäftigt linne jag köpte för några dagar sen på H&M Herr. Den här tillsammans med jeansshorts. Ge mig sommar nu! 79 spänn!

questionmark

Hur många gånger har du varit riktigt riktigt kär? En gång
Vad tycker du om kärlek? Helt underbart!
När kramade du någon sist? Igår när jag sa hejdå till Anton
Saknar du någon speciell person? Mjo.
Har du svårt för att bli kär? Ingen aning. Har ju hållt mig till min pojke de senaste åren så.
Är du singel? Verkligen inte
När fick du senast en komplimang? Vet inte riktigt, igår kanske?

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nix
Hånglat med fler än 50 pers: Haha nej!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Kanske, kanske inte
Gjort något du verkligen ångrar? Ja det har nog hänt
Åkt ambulans?
 Nej
Gjort nåt olagligt? Tror inte det?
Fått din mamma att gråta? Jaa..
Slagit ner någon? Neje
Skämts över dina föräldrar? Inte det heller
Sagt jag älskar dig och menat det? Det gör jag varje dag.
Tar du droger? Aldrig gjort, kommer aldrig göra
Vilka kläder sover du i? Stor tee och trosor
Vad hatar du verkligen? Idioter
Varit kär? Ohyes!
Vill du gifta dig? Om jag vill! Vet redan hur min klänning ska se ut..
Vill du ha barn? Ja, en storebror och en lillasyster

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Anton
Såg dig gråta? Anton
Fick dig att gråta? Vet inte
Du delade en dricka med? Har absolut ingen aning
Du gick på bio med? Anton
Skällde på dig? Vet inte
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma "Men du måste ju fixa det där med naglarna?"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? Yes
Pussat någon? Japp
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Det också
Saknat någon? Ja

JAG HAR:
Digitalkamera? Ja
Systemkamera? Nej
Telefon på rummet? Bärbar?
Egen dator? Japp
Könssjukdom? Haha nej
Bra kompisar? Underbara kompisar

H&M AUTUMN SEASON 2010

Jag antar att det inte bara är jag som fått hem H&M's höstkatalog. Den kommer lite tidigt tycker jag? Men även att jag vill ha sommar sommar SOMMAR, så kan jag inte hjälpa att jag börjar längta lite till hösten när man ser alla fina plagg och accessoarer som kommer in i butik då. Här kommer några av mina favoriter ur H&M AUTUMN SEASON 2010.

Och här kommer mina absoluta favoriter som ni kommer hitta i min garderob i höst!

Absolut älskar kilklackarna och skosmycket. Och den beiga väskan! Och ringen. Åååh ALLT!


must haves




Baddräkt i sommar. Till jeansshorts och transparent öppen skjorta. Så kommer jag se ut!
Alla de här ursnygga kommer från H&M.

FACES


LINDAS SWEET 17















Det var här det hände.. Vi skulle köra Hela Havet Stormar. Vi ställde fram stolarna, Frida skötte musiken.

Vi började gå runt stolarna, i rask takt.. Ingen ville ju vara utan när musiken stängdes av.


När musiken stängdes av så skrek alla och sprang till en stol. Petra blev utan. Hon sprang desperat runt alla och vet ni vad? HON HITTADE EN STOL. Ingen fattade först vad som hände. Vi satt på våra stolar och tänkte "Ja, vad händer nu då?". Men sen fattade alla. Vi hade failat! Hahahah då blev det skrattkalas!




Det roliga är att Petra vann..

suite up


Klänning - H&M
Kavaj - Bikbok
Väska - Bikbok
Ringar - Glitter/H&M
Skor - Svarta Converse

FRIDAY

Hejhejhejhejhej! =D

Åh nu ska jag berätta var jag hållit hus!

I onsdags stack jag hem efter skolan och packade lite grejer för att sen åka till Conne och fixa mig. Vi gjorde oss iordning och tog bussen till Linda vid halv sju. När vi kom dit väntade vi lite på att Karin skulle komma sen åt vi en jättejättegod middag! Oxfilé med pastasallad. Mums! Vi var alltså där på lite födelsedagskalas med tjejerna. Sen satt vi bara och pratade och efter ett tag kom Frida också. Vi åt en efterrätt som var grymt god! Och sist men inte minst kom Petra också, hon hade spelat match så hon kom lite sent. Sen dukades det fram massvis med godis och chips och vi började leka lite lekar. Skitroligt haha! Vi körde bland annat hela havet stormar och charader. Vi gav Linda en present också. Hon fick en kjol och ett underklädesset. Finfint! Och även en dikt av mig och Cornelia vi skrev på bussen dit haha, den var skitbra ju!

Ni ska snart få se bilder. Linda ska bara skicka alla! :D

När kvällen var slut tog jag bussen till Anton och vi kollade läskiga filmer ända till klockan fem på morgonen! Då var det ljust ute och man hörde massa fågelkvitter. Men vi kunde somna ändå och dagen efter, alltså igår, gick vi upp ganska tidigt. Typ 12 och åkte över till Öland där hans föräldrar har sin husvagn. Var där ett tag sen åkte vi hem till min mamma. Spenderade natten där och även imorse gick vi upp tidigt. Åkte in till Hansa sen stan och Anton köpte fina tröjor.

Nu sitter jag hemma och ska träffa Jossah ikväll. Vi ska laga mat sen busa hihi! Men nu har jag fått bilderna så vi hörs snart igen!

förmiddags shopping

Imorse hade vi matte nationella. Gick väl helt okej! Sen hade vi en fet håltimme från tjugo över 9 till tjugo över 12, så jag och Linda åkte in till stan och shoppade lite. Eller, hon skulle egentligen få välja någon födelsedagspresent till sig själv från oss tjejer men vi kom tillbaka till skolan med lite mer i väskan, hehe.. Jag köpte det på bilderna och ett linne som det inte fanns bild på på hemsidan.. Men ni får nog se det efter skolan!


11 maj

Godmorgon!

Vad glad man blir när man vaknar av att solstrålarna smyger sig in mellan persiennerna! Är våren verkligen påväg nu? Jag håller tummarna..
Mindre glad blir man dock av att jag är uppe nu, när vi börjar skolan klockan 11. Men men, jag har iallafall tid till att göra mig iordning i lugn och ro. Vad ska man ha på sig idag? Något vårigt vill jag ha. Får rota lite i garderoben.

Vet ni? På lördag är det två veckor kvar till balen. Hur sjukt är inte det!? Börjar nästan bli lite stressad. I veckan ska jag försöka ordna det sista.
- Beställa manikyrstid
- Köpa skor, bh, väska och kanske smycken
- Ordna med mitt löshår
- Förhoppningsvis testa klänningen

Åh jag blir så sur. För 13 dagar sen idag beställde jag löshår från en internetsida. Det skulle ta typ 3 arbetsdagar för det att komma. Har det kommit? Nej. Så igår mailade jag dom och undrade vad som har hänt och nu väntar jag på svar. Börjar ju bli stressad! Nästa fredag ska jag lixom till HAIR och göra en provuppsättning, då vill jag ju ha med mitt löshår så vi kan testa med det. Plus att jag har fått så ljust hår igen så jag måste färga mitt hår efter hur löshåret ser ut. Åååh!! Okej, nu ska vi inte vara såna.. Solen skiner alla är glada! Tjohoo!

a special kind of art

"Inatt besattes jag av dödsångest. Högg tag i bröstet. Tog tag i revbenen och drog. Greppade skuldrorna och särade dem. Ställde mig upp bland klädstänger med vackra kreationer och kved. Upprepade orden panik, nej, jag vill inte dö. Ångest på repeat. Gick avklädd ur rummet. Stod och stirrade på sovande kroppar. Andades med dem. Försvann tillbaks. Fumlade med telefonen. Ringde till dig. Du som brukade hålla mig hårt då jag vred mig i ångest. Bad dig att tala till mig. Fann lugnet. Hittade ro. Kände en lättnad. Tanken på att sålänge jag har din kärlek är det okej att dö, den är påväg att bytas ut. Till vad är under ovisshet. Döden känns närmare nu. Döden känns skrämmande nu. Jag ska lära mig andas utan dig. Lära mig att visualisera din trygga kropp mot mig. Lära mig att handskas med mina egna problem. Jag ska tackla döden. Ska skjuta den i bakhåll. Kväva den. Det ska jag. Det ska jag klara av. Jag tar mig ur det här som en starkare själ. En större kropp. En bättre person. För det har du lärt mig. Det har jag lärt av oss. Inget var onödigt. Inget var förgäves. Du flyttade in hos mig för att bygga om. Du inredde mitt hjärta. Pyntade min själ. Jag ska ta dina möbler och sitta dem, prova dem, flytta om och renovera. Det ska bli något nytt av det du gav. Något fint.
För inget var i onödan." - Elin Östman "Dollyblond"


Det här är hemskt. Det här är vackert. Det här är berörande, påverkande och inspirerande. Hennes ord sätter spår. Dom fastnar, man tar till sig dom. Hon är svag men ändå så stark. Det här är inte bara en text, det här är konst. Hemska ord i en vacker text. Vackra ord i en hemsk text. Tappar andan av förundran. Har aldrig blivit så berörd av en text förut. Tack Elin!


party outfit


Lördagens outfit. Vad tycker ni om min fina fjång på höger sida av skallen? Hahaha.

Sammetsklänning - Åhlens
Strumpbyxor - H&M
Klackar - Nelly
Ringar - Glitter/H&M
Väska - Kappahl Barn

girlsnight out

Hej mina vänner!

Nu ska jag berätta om igår. Jag låg i sängen väldigt länge, gick upp och åt frukost, duschade. Började fixa mig lite smått, vid 6 tiden kom Cornelia. Vi gjorde det tjejer brukar göra. Ordnade med hår, kletade på smink. Vi skulle vara hos Petra vid 7, vi åkte hemifrån mig tjugo i 8 och gjorde två stopp. Stopp 1 - hämta Linda. Stopp 2 - Maxi. Fint folk kommer sent! Väl hemma hos Petra hade vi det skitkul, precis som vanligt, precis så som det ska vara! Vi tog bussen kvart över 11 och efter roliga händelser och hejdå kramar med Cornelia och Linda som gick hem med pojkvännerna, så stog vi inne på Bistros svettiga dansgolv. Slog klackarna i taket och hade det grymt kul! Kvällen slutade med att jag somnade i Antons säng. Bra avslut på en bra kväll! Bilder kommer förhoppningsvis.

Over and out.

Mina tjejer är bäst.

extasen..

Det viktigaste först.. GRATTIS LINDAAA!!!!!♥

Och nu till det tråkiga! Egentligen hade jag velat skriva ett inlägg imorse "EXTASEN. tjohoo nu kör vi, vilket underbart väder!!" Men näe. Vädret suger och jag ligger fortfarande i sängen. Ingen extasen för mig inte. Íngen av tjejerna var pepp på att springa runt i regnet och frysa.

Men då börjar vi tagga inför ikväll istället! Jag och Cornelia ska fixa oss här hos mig tillsammans och klockan 19.00 ska vi vara hos Petrrrraa! Tyvärr så ska ju inte födelsedagsungen vara med oss då hon inte var så festsugen. Synd ju.. Men vi får försöka ha kul ändå! Hoppas du får en bra dag Linda, med massa fina presenter och god mat♥

18:47

Dagens träning: att cykla hem i motvind - check

Vad har hänt? Är det inte maj längre? Det blåser och regnar och är galet kallt. Har vi hoppat över det varma halvåret och kommit till oktober igen? Nej usch och fy. Jag hoppas det blir bättre väder imorgon iallafall. För vet ni vad som händer då?
DET ÄR EXTAAAAASEEEN! tjohooooo.

För er som inte vet vad det är.. Kaggeleverna klär ut sig och samlas på skolan tillsammans. Sen går hela högen in till stan och ska sälja en kaggtidning och i cellgraven kommer det vara massa roliga aktiviteter som tillexempel såpabrottning och hoppborg. Och på kvällen blir det partaj på Bistro! Jag är galet pepp. Särskilt på att hoppa i hoppborgen.

Nämen så jag och tjejerna ska klä ut och oss dra dit. Sen på kvällen ska vi till Petra (som vanligt hehe, älskar hennes lägenhet) och sen kanske dra till Bistro. Vi får se. Kommer bli grymt roligt iallafall. Ska någon av er på Extasen imorgon? Eller Bistro?

Mja iallafall så kom jag för ett tag sen hem ifrån stan. Var med emma och vi kikade i affärer och åt thaimat. Yummmiieee! Var skitkul att träffa henne. Tog igen massor som vi missat. Vi har inte setts så mycket på sista tiden.. Väldigt tråkigt, men sant. Men nu sa vi att vi ska inte vänta så länge tills vi ska ses nästa gång igen. Great! Ska ju även hälsa på henne i cellgraven imorgon, hon är med i nöjessektionen så hon är med och håller i aktiviteterna =)

Och vad som händer ikväll, det har jag ingen aning om. Vi får se vad kvällen har att erbjuda.

Pratade massa minnen. T.ex. springbreak -09. Det är sjukt vad grymt kul vi hade då

yesterdays shopping

Oversize x3



Korallfärgat fodral. Fram/bak


Skön-till-shorts-sena-sommarkvällar-bling-tröja

Mor och dotterkväll


Avundsjuka? I bet you are.

kap

Hejhej!

Ska strax iväg för att möta Anton! Min gospojk.
Kom hem för ett tag sen. Jag, Fia och David var på Hansa City. Gissa om vi fyndade! Jag kom hem med 5 plagg för 150kr, tillsammans! Kap, kap, KAP! Ni ska få se vad jag köpte, men inte förens imorgon. Min sladd är nämligen hos mamma, och jag ska dit imorgon.

Oj, jag skulle cykla om 5 minuter efter att vi lagt på luren och nu har det gått mer än så! Så måste kila nu. Vi hörs imorgon!♥

PÅ LÖRDAG FYLLER LINDIS 17 ÅR♥

IT IS LOVE


Oh, it is love
From the first time I set my eyes upon yours
Thinking oh, is it love?

We're holding hands once again
All our broken plans I will mend
I will hold you tight so you know

It is love from the first
Time I pressed my hand into yours
Thinking oh, is it love?

Oh say, wouldn't it be nice to know right now that we'll be
Someday holding hands in the end
All our broken plans will have been
I will kiss you soft so you know

It is love from the first
Time I pressed my lips against yours
Thinking oh, is it love?

4 maj

Tjoho bloggen!

Ni fattar inte hur seg jag är idag. Vet inte varför? sov ändå 7-8 timmar inatt. Skulle kunna somna nu på direkten om jag la mig ner. Men då skulle jag vara pigg inatt..

Igår iallafall! Jag och Anton hämtade pappa vid flygplatsen och sen stack jag hem och packade lite grejer för jag skulle sova hos Anton och sen bar det av till Venezia där jag köpte en grymt god kycklingsallad! Har ni ätit den? Ååh herregud vad god.. Ni måse testa! Iallafall tog jag med den hem till A och vi kollade på tv och myste lite innan vi gick och la oss. Imorse hade vi engelska nationella. Känns faktiskt som det gick ganska bra! Hur gick det för er?

När jag kom hem hade pappa köpt en jättefin klädstång till mig. Men den var tyvärr för stor så vi ska köpa en ny. Får göra det i veckan!

Åh i helgen har jag jätteroliga planer! Mer om det längre fram i veckan. Nu ska vi snart hem till min syster och käka. Hugs! FÖRRESTEN. Ikväll är det dags för tv kväll igen, jippi! :D

Älskling, om du läser detta.. Överraska mig sen!

bebis

Åh, vet ni en grymt rolig sak! Jag ska nog få en liten chihuahuabebis! Har velat ha det jättelänge och idag när vi pratade om det gick mina päron med på det. Jag blir så glad. Hoppas verkligen det här blir av nu!

Jag vill helst ha en långhårig liten hane som är en blandning mellan chihuahua och papillon.
Om det är någon som vet någon som säljer eller kommer sälja valpar så kan ni ju skriva en kommentar till mig!

Bild tagen från google.

rubrik

Hej på er!

Jag är sjukt seg idag. Suttit i soffan hela dagen. Har försökt plugga lite, men det är ju så tråkigt. Jag har två prov imorgon. På en måndag. Jippiyey..

Försöker få hit A också. Jag vill att han ska komma hit med massa frukt så vi kan göra fruktsallad! Komsi komsi♥

Okej.. Det här inlägget var väldigt onödigt. Skrev det endast för att inte behöva plugga haha.. Men åh jag måste skärpa mig nu. NU ska jag kasta mig över dom äckliga böckerna om medeltiden och ekonomi. Åh rädda mig någon..

Hahahah. Skidresa för ett år sen. Rosiga kinder och lockar i håret.


Tack mamma!

Igår när jag kom hem till mamma och gick upp på mitt rum så låg det en fin gåva från mamma på min säng. Det var ett underbart zebralinne! Jag är helt kär! Det är grymt snyggt och det kommer användas flitigt.

Hur snyggt!? Perfect för zebra-suckern Malin. Muchas gracias mi madre♥

FÖRSTA MAJ

Hejsan! :D

Hur var eran gårdag?
Min var jättebra! På kvällen kom det några vänner hem till Anton och vi grillade och umgicks. Hade det jättekul och senare på kvällen gick vi ut lite. Somnade gott bredvid min pojke sen. En mycket lyckad kväll! Tack alla!

Idag vaknade vi sent, åt tjockismat till frukost och åkte över till Öland. Hans föräldrar har en husvagn där över sommaren så vi åkte dit och åt grillat. Mycket gott! Nu sitter vi hemma hos Anton igen och senare ikväll tar vi bilen hem till min mamma och sover där.

Det kommer kanske bilder från igår! Ha det bra mina vänner!

RSS 2.0