VALBORG

Åh vad roligt! Idag är det valborg =D Vad säger man? Glad valborg? Nää det låter inte rätt haha.

Nämen vad har ni för planer idag/ikväll? Själv ska jag direkt efter skolan hem till Anton där jag ska fixa mig och så, sen vid 5 kommer våra vänner och vi ska grilla där och så. Kommer bli grymt roligt! Partaj all night long!

Igår hann jag inte blogga. Var inne i stan med Micka. Köpte ett jättefint lila nagellack som nu pryder mina korta naglar. Anton sov hos mig igår också, vi åt pizza. Mums!

CORNELIA SÄGER HEJHEJ!

Jag är sjukt pepp inför ikväll. Men nu måste jag jobba på lektionen.. PUSS!


21:14

Sååådärja.. Nu har jag mailat in mitt arbete om politiska ideologier. Fett segt att skriva om det, men nu är det gjort!

Förövrigt sitter jag och är sjukt pepp inför fredag, för då är det som ni säkert inte missat VALBORG! Vad har ni för planer inför valborg? Jag ska vara med min pojkvän och några vänner och grilla och så, sen kanske vi träffar några andra också. Kommer bli sjukt kul =)

Imorgon ska jag och Micka in till stan. Vi har inte setts på ganska länge nu så det ska bli kul. Ska försöka att inte köpa något imorgon, men det är ju så svårt nu när det kommit in så himla mycket fint överallt. Fast iochförsig skulle jag behöva ett nytt nagellack till valborg.. Ååh Malin!

Men vet ni vad, nu har jag inget mer intressant att skriva så vi hörs imorgon♥


more bags


Ååh, när jag ändå var inne på Gina Tricots hemsida hittade jag de här ursnygga väskorna. Helt underbara och perfekta att ha till stranden i sommar. Funderar stark på att köpa en! Stora och snygga. Man får plats med det mesta i dom skulle jag tro! Så fina.

chains


När jag var på stan med Linda förra veckan såg jag en väska på Gina som jag verkligen föll för direkt! Tyvärr köpte jag den inte, men den är grymt snygg med kedjorna och det fina tyget. Den ljusa blir perfekt i sommar och den svarta är en riktigt partyprisse. I waaaant!

tuesday

Så skönt! Började skolan vid 10 och slutade innan 11. Riktigt skön dag. Hade inte ens en riktigt lektion, vi gick runt och kollade på treornas projektarbeten sen fick man gå hem. Onödig dag, men äsch!

Igår cyklade jag in till stan och mötte upp syster min. Kollade lite i affärer, kom hem med ett par lösögonfransar den här gången. Sen cyklade vi hem till henne och lagade mat. Sen var det bara att ge sig ut på cyklen igen, den här gången bar det av till Petra där tjejerna var. Vi satt och snackade och så innan jag och Cornelia drog till träningen. Det var som sagt sista gången.. Men vi fick testa på locking och det var roligt men fett svårt haha. Men den dansstilen är så snygg! Sen visade vår danslärare Sofia en hel lockingkoreografi och det var sjukt bra gjort! Tyvärr mådde Cornelia dåligt så hon gick hem.. Men jag cyklade hem till Petra igen och vi kollade på tv, lyssnade på musik, åt godheter, snackade och bara umgicks. Jättemysigt! Älskar tjejkvällar! Kvällen slutade med att jag, Petra, Karin och Linda somnade nästan lite för sent för att orka gå upp till skolan idag. Men det klarade vi!

Idag har jag inga planer alls. Förutom en helkväll framför kanal 5!
20.00 Ugly Betty säsongsstart
21.00 Desperate Housewives
22.00 Cougar Town

Ååh, bara jag som absolut älskar tisdagar?♥

DANSA MED AMMUNITION I BLICKEN


Här kommer ett klipp från igår på raggan. Jag blir alltid så nervös när det ska filmas och så, så jag fick blackout och failade. Men strunta i det! Kolla vad galet snygg koreografi och vad duktiga alla är! Underbara dans..

booom

Bildbomb från när vi var på Carlings!


















26/4

Åh hej! Förlåt att jag inte bloggade mer i lördags eller igår.

Nu ska jag berätta om hur det var på Carlings! När vi kom dit fick vi kläder, och vi gick och bytte om, sen var det bara att hoppa upp i fönstret och posa, hehe. I början var det stelt och lite läskigt, men efter ett tag kom man verkligen in i det! Sammanlagt var det 3 outfits och vi stog där mellan 12 och lite efter 3. Det var sjukt kul!! Att se allas reaktioner var jätteroligt, endel började skratta, endel blev rädda, endel ställde sig och tittade, endel gjorde tummen upp och vinkade m.m. Vi älskade uppmärksamheten haha.. Vi vill definitivt göra det igen! Dom som jobbade där var jättetrevliga och roliga också. Det var verkligen en underbar upplevelse. Hoppas vi får göra det igen!♥

Sen efter vi hade varit där gick vi till h&m, jag köpte ett par trosor på rean och sen cyklade vi hem. Väl hemma hann jag bara packa lite grejer, sen kom Anton och hämtade upp mig och pappa och vi åkte till min syster för att äta middag. Vi åt en jättegod kycklingrätt.. Åh nu börjar magen kurra! När vi ätit upp skjutsade jag och Anton pappa till Oskarshamn, och när vi kom hem igen kom Rasmus och Felicia till oss och vi hade Wii-kväll haha. Jättekul! När dom gått hem såg vi en läskig film och jag fick svårt att sova, haha..

Igår tog vi det lugnt och på kvällen var det dags för den sista ragga träningen.. Så himla tråkigt. Att dansa ragga är verkligen något av det bästa och roligaste som finns. Det har var min första termin jag dansade ragga, men verkligen inte den sista! Så igår körde vi riktigt hårt på dansen och fick ett bra avslut på en bra termin. Tyvärr är det ju sista gången på streeten idag också..

Jag ska strax lägga upp bilderna från i lördags!♥

at conne's place

Tjoooo!
Sitter just nu hos Cornelia med hög musik =) Har gjort oss iordning, och jag är helt klar men Cornelia ska fixa håret. Sen drar vi! Det kommer säkert vara mycket folk på stan eftersom man precis fått lön/studiebidrag och det är så fint väder. Jag hoppas verkligen det går bra för oss och att vi inte gör bort oss haha!

Today Is The Day

Godmorgon! Asså jag är väldigt nervös inför idag!! Vaknade innan 8 och var skitpigg? Haha jättekonstigt. Så nu har jag gjort mig iordning och ska äta lite frukost innan jag beger mig hem till Cornelia.

Det här kommer bli grymt kul, men ja, som sagt är jag fett nervös.. Vi kommer ta med Cornelias kamera, så jag slänger upp bilder här efteråt eller imorgon.

Vilket fint väder det är idag förresten! Underbart!
Ikväll ska jag och Anton på middag hos min syster och hennes sambo, sen ska vi träffa Rasmus och kanske Felicia. Blir kul! Nu ska jag göra iordning det sista, men ha en bra dag allesammans♥

maxidress


Kolla vilken fin maxidress jag hittade på h&m's hemsida. Helt underbar!

Carlings

Åh, kommer ni ihåg när jag skrev om att jag och Cornelia skulle göra en rolig sak, men berättade inte vad det var för något? Det kommer iallafall hända imorgon. Både jag och Cornelia är väldigt nervösa, men hoppas på att det kommer gå bra. Vill ni veta vad vi ska göra? Hihi åh, vi ska.. Vara levande skyltdockor på Carlings!

Hur kul är inte det!? En upplevelse man sent kommer glömma. Vi ska vara där kvart i tolv, men jag och C ska träffas vid tio ungefär och göra oss iordning tillsammans och sen dra in till stan.

Förhoppningsvis kommer det tas massa bilder som jag lägger upp här på bloggen! Men gå förbi Carlings mellan 12-15 så står vi där i skyltfönstret haha! Åh vad spännande det här är.. =D

shopping



Kunde inte få någon bra bild på shortsen.. Blev för mörkt med min dåliga webbcam så jag fick ljusa upp bilden mycket mycket, och även att jag gjort det så ser man inte så bra. Men det är iallafall dragkedjor på båda sidorna där fram. Hur snyggt? Galet snyggt.
Döskallen har jag döpt till Jack. Jag tycker han ser ut som en Jack. Vad tycker ni?

at fia's place

Heeeeej! =)

Sitter hemma hos Fia nu! Efter skolan cyklade jag och Linda in till stan och kikade i affärer. Åt på Juventus också, riktigt gott! Och jag kom hem med en ny fin ring, ett par ursnygga shorts som jag älskar, och två trosor. Visar sen när jag är hemma!

Igår var jag med Anton. Vi bakade kakor och gjorde chokladmousse, hehe! Kollade på film med hans föräldrar på kvällen. Sen sov jag där! Gosigt. Men nu ska jag försöka plugga lite.. Vi hörs senare♥

Förresten, jag trodde att Ugly Betty hade slutat helt, har för mig att någon sa det? Men nu börjar det en ny säsong på tisdag, gissa om jag är en glad tjej! Wiiieee. Men tyvärr är ju det här den sista säsongen..

are you god damn kidding me!?

Asså herregud! Kalmarbor, har ni märkt att DET SNÖAR!? I slutet på april? Jag tror jag smäller av. Det kan ju inte snöa!!!! Det är vår juuuuuu. Det är helt sjukt det här. Hoppas verkligen INTE att det lägger sig eller att det snöar mycket och länge.. Usch vad jag blir på dåligt humör! GE OSS SOMMAR NU!! Varför straffar gudarna oss såhär..

MIN HUMOR


HAHAHAHAHAHAHA SERIÖST. JAG DÖR!

blingbling


På Monki hittar man dom här snygga axelsmyckena man kan sätta fast på vilket plagg man vill. De kostar 100kr styck. Bra att ha eftersom den går att ta bort och sätta dit hur lätt som helst. Riktigt snyggt är det ju också! Ska absolut investera i ett par såna här när jag har råd.

shoes


I just love them! Rekommenderar absolut dom här skorna till er andra som letar efter ett par snygga klackar. De finns ju även i leopard och i blanksvart. Men skynda er, dom är riktigt populära så dom tar slut jättesnabbt! Älskar den snabba leveranstiden Nelly har.

19 april

Hejsan!

Usch, idag var det skola igen. Segt att gå upp imorse. Men dagen gick ganska fort faktiskt. Förutom att vi fick stå i matkön en halvtimme och vänta på spagetti? Dåligt. Åh och på engelskan idag. Man skulle skriva om en film och jag och Cornelia jobbade tillsammans. Så satt vi i en datasal och hade kämpat i 40minuter med våran text, den skulle lämnas in när lektionen slutade, vilket var tjugo över. Klockan 18 över skriver vi våra namn och ska precis spara. Men då kommer våran graf lärare Beata, och vet ni vad hon gör? Hon börjar dra i sladdarna i uttaget som var vid våran dator och sa "hoppas inte den här går till eran" så drar hon ut sladden. Och vad händer om inte att våran dator dör!? Då sa hon "oj, det var visst till eran dator." och så sätter hon i den igen och drar ut en annan sladd för att hon ska få in sin sladd.. Sen så går hon bara? Fatta om vi blev fett sura! Så gör man ju inte? Åååååh. Men vi gick till våran engelska lärare och sa vad som hade hänt och hon förstod som tur var, så vi behövde inte göra om den för det var inte en så jätteviktig uppgift.

Efter skolan stack jag hem och åt. Och sen cyklade jag till Jenny Nyströmsskolan där dom ska sy min balklänning, det gick jättebra, vi bestämde tyg och lite hur den skulle se ut och så. På torsdag ska jag dit igen och då ska dom ta mina mått.

När jag kom hem igen såg jag att det låg en AVI på bänken. Wiiie mina skor hade kommit. Så jag cyklade iväg igen, till macken och hämtade dom. Och oj vad underbara! Skitsnygga och skitsköna! Inte alls obekväma trots den höga klacken. Fast iochförsig har jag ju bara gått inomhus med dom, men vad jag läst på bloggar m.m så är dom jättebekväma ändå tack vare den höga platån. Ska lägga in bilder på dom alldeles strax!

PARTYTIME

Hejhej =)

Sitter hemma hos min syster just nu. Har gjort mig iordning här, fast de skulle på restaurang med Jonas, så de gick för ett tag sen. Så nu sitter jag här själv hehe. Ska till Jossah om ett tag där vi ska fira henne. Jag ska be Anton skjutsa mig så jag slipper gå.

Försökte ta en bra bild på min outfit, men det är så mörkt så det gick inte.. Men här får ni en bild på mig. Inte så ofta jag lägger ut det haha.. Men såhär ser jag ut ikväll!

Har min nya svarta klänning från Bikbok. Ringar till det och stövletter från h&m. Ha en trevlig kväll allihopa!

17 april

Tjingeling!

Igårkväll kom Anton till mig och vi åt god thaimat och kollade på film. Tog det lugnt med familjen! Vad gjorde ni för något? Vi skulle egentligen göra fruktsallad, men ingen orkade haha..

Vad gör ni förresten? :) Jag har precis hängt in massa tvätt i garderoben. Ska strax äta lite och bara ta det lugnt. Ikväll ska vi fira Jossah som fyller 17 på tolvslaget♥

Nu när jag tänker tillbaka så har hennes senaste födelsedagar varit så himla roliga! För två år sen var vi jättemånga hemma hos mig och hade en överraskningsfest för henne. Vi hade sagt till henne att det bara skulle vara några stycken, men sen när hon kom var vi jättemånga! Haha vi failade ganska hårt den där dagen.. Vi hade gjort en tårta och alla förutom jag och Micka skulle gömma sig i vardagsrummet när Jossah kom och sen tända ljusen på tårtan och börja sjunga jättehögt. Så jag och Micka höll utkik i köksfönstrena efter henne. Men när hon kom hade vi släckt överallt och hade ingen musik eller något så det var ju ganska uppenbart.. Plus att vardagsrummet låg precis bredvid hallen så man hörde någon som försökte tända ljusen med en tändare, utan att det gick och så såg man hur det lös upp lite ibland haha. Sen hör man någon viska "Men ge mig, jag kan!" och någon annan "Nej, gör såhär!!" Hahahahah tror nog hon fattade ganska snabbt vad vi höll på med.. Men kvällen blev jättebra!

Och för exakt ett år sen var vi några stycken hemma hos Jossah. Hade det trevligt och umgicks och så. Sen gick vi ut till slottet där det vad massa folk och den kvällen blev också riktigt bra! Så jag hoppas och tror traditionen håller i sig, att den här kvällen också blir grymt kul♥


Bilder från förra året när vi firade Jossah♥


MARBLE


Här har vi dom. De eftertraktade Marble skorna som tog slut, men idag kom in igen. Och dom är påväg hem till mig just nu, happy day.

MAXIDRESS

Någonting jag vill ha i sommar till sköna gladiatorskor och en jeansjacka är en maxiklänning. Det är så fint och säkert jätteskönt! Men jag är ju ganska kort, tror ni det ser konstigt ut på mig då? Som om jag försvinner i den, haha. Näe, det där har jag nog bara fått för mig. Jag vill absolut ha en maxiklänning i sommar! Dom här fina kommer från H&M och kostar bara 99kr. Kap!

SNEAKPEAK



Här får ni en tjuvtitt på H&M's maj och juni kollektion. I like what I see! Favoriten är ju definitivt zebrashortsdressen. Måste inskaffa mig den när kollektionen släpps. H&M hade ju en leopardshortsdress som jag ville ha, men nu vill jag hellre ha den här! LÄTT! Bilderna kommer härifrån.


THE BOOK OF LOVE


The book of love has music in it
In fact that's where music comes from
Some of it is just transcendental
Some of it is just really dumb
But I, I love it when you sing to me
And you, you can sing me anything

QUESTION

"vad är det för bal? är det hela skolan eller ? berätta allt :)"

Fick den här frågan i mitt förra inlägg. Ja, berätta allt? Det finns faktiskt inte så mycket att berätta haha. Förutom att jag är sjukt pepp och längtar nästan sönder!

Haha nämen det är min pojkväns bal, han går ut trean nu i vår så hans skola ska ha bal på stadshotellet. Och då är det ju middag och sen lite party på kvällen tror jag. Ja, och söt som han är så frågade han mig om jag ville bli hans date, och det är ju självklart jag sa ja! :)
Så nu är det massa förberedelser med klänning, hår och smink, skor m.m. Än så länge har jag bara bokat hår och smink, och tagit fram en bild på hur jag vill att mitt hår ska vara, tagit fram bilder på hur min klänning ska se ut (jag ska inte beställa/köpa en, jag ska gå till en skräddare som ska sy upp en precis så som jag vill ha den). Men längre än så har jag faktiskt inte kommit. Har kollat lite skor på internet och så, men inte hittat det jag vill ha. Just det, ni såg ju en bild för några dagar sen på hur jag vill att mina naglar ska se ut!

Vi var ju hos skräddaren idag och det gick faktiskt inte så bra. Hon kunde inte göra den, förstod inte varför, men vi ska kolla hos andra skräddare och så. Ni får inte se min klänning förens den är klar, men den ska iallafall vara ljuslila! Anton har köpt en ljuslila fluga och en ljuslila duk han ska ha i kavajfickan ni vet. Så vi matchar varandra! Åh han kommer va så fin!

Men jag hoppas du fick lite svar på det du undrade och om det är något mer är det bara att fråga :) Slänger upp bilder på hur mina naglar och mitt hår ska se ut ungefär.
Jag är en sån som inte gillar när allt mitt hår är bakåt, passar inte ens så bra i det, så jag tycker om när det hänger ner lite lugg och hårslingor och så.


Bilderna är tagna från google.

13 april

10 månader kvar! Hahaha. Sen är det min tur att bli vuxen ;)

Usch, mår fortfarande inte så bra. Men är på bättringsväg iallafall. Stannade hemma från skolan idag för att vila upp mig, men även att jag är sjuk måste jag springa iväg till skräddaren sen. Måste fixa min klänning! Balen är ju om typ en och en halv månad! Jag kanske behöver lite luft och röra på mig för att bli lite bättre, har ju legat i sängen några dagar nu.

Ska äta lite och fixa mig, sen drar jag och pappa. Så nu ska jag kila, hugs!

sick

Hejhej. Jag är fortfarande sjuk.. Tyvärr.. Vet inte om jag ska till skolan imorgon heller, får se. Så himla dumt, det känns som vi har skitmycket i skolan denna veckan. Får inte missa!!

Men en bra sak med att jag är sjuk, det är min hosta. Okej det suger att ha hosta och att man vaknar mitt i natten av en hostattack, och så. Men man får magmuskler av det. Beach 010 (ja, jag säger så) here i come! Hahaha.

Skulle egentligen till skräddaren idag, måste fixa min balklänning, men eftersom både pappa och jag mår dåligt så orkade vi inte det. Men imorgon måste jag dit!

Påtal om saker man måste. Jag borde plugga nu. Så vet ni vad. Vi hörs antingen senare eller imorgon!

Hahah bjuder på en rolig bild från när vi var hos Petra innan lovet. Miss my girls!

KICKASS

I don't give a damn about my bad reputation, nanana... Okej, den låten har satt sig på hjärnan.
Igår såg jag och Anton Kickass på bio. Den var riktigt bra! Men jag tycker nästan tjejen skulle haft huvudrollen, Hitgirl, hon var ju grym! Men riktigt bra film alltså, se den se den SE DEN!

När bion började ta slut började jag frysa och skaka som en galning och A har ju varit sjuk och jag har varit lite småsjuk, men det var inte förens igår det verkligen slog till. På morgonen hade jag verkligen skitont i halsen och jag kunde inte hosta eller svälja eller något. Har nog aldrig haft så ont i halsen i hela mitt liv. Sen igår på kvällen då, då åkte vi hem efter bion och gick och la oss och drack te och tittade på film. På natten var jag kokhet! Seriöst det var sjukt, man kunde steka ägg på mig! Men som tur var har jag ju haft A hos mig och han har tagit hand om mig :) Tack min ängel! Idag mår jag bättre, men jag missar dansen ikväll. Blääääääääääää!!! Ska nog inte till skolan imorgon heller, och så missar jag nog dansen imorgon också.. Jättetråkigt. Jag har verkligen jättemycket hosta och skitont i halsen. Krya på mig helt enkelt. Måste bli frisk tills på lördag iallafall, men det blir jag nog, för då ska vi fira Jossah som fyller år på söndag♥


FLOWERS

Helloooo! =)

Inatt gick min önskan i uppfyllelse, min pojke kom till mig hihi. Idag stack jag in till stan och träffade Jossah, Linnea och Hannah. Vi käkade på Ströget och kollade i affärer. Jag kom hem med den fina toppen/bustiern från Bikbok jag visade bild på inatt. Jättesöt verkligen!

Om en timme ska jag på middag hos min syster och senare ikväll ska jag leka med Linda. Vi har massor att prata om och så. Hon ska sova hos mig!♥ Får se om jag bloggar mer sen, men nu ska jag iallafall kila. Hugs!

Världens sämsta bild tagen med min webbcam.

mmm


Imorgon måste jag till stan! I'm in looooove love love.

Supersugen

Tjoho bloggen!

Vad gör ni allihopa? Jag har skittråkigt. Är ensam hemma. Bläddrade runt lite på tv'n och såg att supersugen började nyss, blir väl att kolla på den. Såg den på bio med A har jag för mig. Har ni sett den? Tycker ni den är bra?

Ah som jag sa så har jag ju skittråkigt. Hoppas min pojkvän kommer hit sen. Ska rota igenom köket i jakt på något som kan muntra upp mig lite. Smell you later!


here I am

Hejhej!
Nu har jag inte bloggat på flera dagar.. Har haft fullt upp. Eller okej.. Har inte orkat bara haha. Har bara tagit det lugnt, njutit av lovet och umgåtts med min pojkvän.

Fast just nu är jag med lilla Cornelia. Kom nyss hit och vi sitter bara och snackar. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Vi får se vart kvällen för oss. Hehe.

Vet ni en bra sak? Nu har jag bokat tid till min baluppsättning. Ett steg närmre balen! Tjoho. Jag längtar verkligen sjukt mycket.

Men om jag ska vara ärlig så har jag inget mer att skriva, och så ska jag vara lite social mot min kära vän Cornelia =) Kramkram!♥
En bild jag aldrig i hela mitt liv sett innan.

PROMNAILS


Hittade dom här ursnygga naglarna på google. Såhär ska mina naglar se ut på balen!

DAGENS INSPIRATION


Bilder tagna ifrån Emmelist. Sjukt snyggt!

partypics
















Här är bilderna från Cornelias kamera. Ska få lite mer bilder från några fler av tjejerna, så det kommer väl upp lite mer bilder om några dagar eller något. Visst har jag vackra tjejkompisar!?♥

Glad Påsk!

Glad påsk allihopa! Hur ska ni fira påsken?
Jag är hos min mamma med familjen och vi kommer få lite gäster, min BF kommer sen också. Så vi ska bara äta god mat, umgås och mysa.

Jag ska lägga upp bilder från i torsdags strax, så kika in om en stund igen♥

Yesterday I wore this


Klänning - h&m
Skinnpaj - h&m
Skor - fått av A♥ (h&m)
Ringar - h&m och glitter
plus en väska från gina

24

Igår fick jag reda på att mitt och Cornelias lilla hemliga projekt faktiskt blir av! Jag ringde henne på direkten och hon blev minst lika glad som jag. Vi är jätteuppspelta! Så den 24e april, då händer det grejer. Det kommer bli fett kul mina vänner.

Jag och min fina tjej
Cornelia, du kommer klara det här. Du har dina vänner och din familj som stöttar dig. Tillsammans ska vi ta oss igenom detta. Du är stark gumman!♥


LADIESNIGHT

HEJSAN! =D

Sitter just nu hos Petra med Cornelia, Karin och Frida! Vi håller på att fixa det sista och tagga med hög musik. Ikväll kommer verkligen bli great! Älskar att umgås med mina brudar!

Idag slutade vi skolan vid 12! Skitskönt, då gick jag hem till Anton och vi drog in till stan. Han köpte fina tröjor och sen fikade vi med Emil och Frida. Sen blev klockan mycket och jag drog hem och fixade mig. A var snäll och hämtade upp mig när jag skulle till Petra och vi hämtade även Cornelia och gjorde ett stopp vid Maxi. Jättesnällt att han orkar skjutsa runt på mig, thanks baby♥

Inatt sover jag även hos honom, men först: PARTY MED TJEJERNA!
Vi hörs imorgon efter en låååång sovmorgon♥

RSS 2.0