27 februari

Heeeeeeeeej! =)

Igår var vi på Talang som sagt. Det var kul! Endel var riktigt duktiga, tex. två killar som dansade locking.. Fast nu ska jag inte avslöja för mycket hehe. Men i början var det helt proppfullt och vi fick inte alls bra platser, men i pausen var det många som gick så då fick vi några av de bästa platserna i hela teatern, skitbra! Gratis fika bjöds det på också, mums. Efteråt åkte vi till BK och köpte mat. Gott med lite nattkäk.

Nu sitter jag och väntar på att Anton och Rasmus ska komma och hämta mig. Vi ska till Maxi och köpa lite gott sen hem till A. Felicia kommer sen också.

Men nu ska jag fixa det sista innan de kommer, hugs!

Talang Kalmar

Dudes!

Sitter och käkar dumle till frukost.. Jag är sååå nyttig! Nej men jag ska väl ta mig lite riktig frukost snart. När jag orkar hehe.

Så, mina planer för idag. Jag, Anton, Fia och David ska på Talang auditionen idag som är i Kalmar. Det ska bli väldigt roligt och det börjar klockan 17 tror jag. Kul att se alla som försöker och endel är ju bara så roliga så man skrattar ihjäl sig.. Men jag hoppas på en bra show helt enkelt! Kanske kommer en liten sångfågel som man börjar gråta till när man hör hennes/hans vackra stämma. Man kan ju hoppas. Det är dock onumrerade platser så vi måste vara där i tid. Efter det sover väl jag hos älsklingen, eller han hos mig. Vi får se. Vad ska ni göra idag?

xxx


Fynda

DSCN3966
bild tagen ifrån Frida

Den här söta bustiern finns på H&M för bara 129kr! Ljusrosa och fin. Tror inte den finns i kalmar än. Men jag ska minsann hålla ögonen öppna!

Fokis Outfit

Jag brukar inte göra sånt här, men Fokis outfit var ju helt underbar!
Så därför är jag med i hennes tävling där man kan vinna exakt samma outfit ifrån Kii.se.

Nu hoppas jag verkligen jag vinner.. ♥
(Och ni som undrar varför jag skrev här att jag är med i en tävling.. Man var tvungen att skriva det i sin blogg för att kunna vara med)

Lindispindis

Idag har jag umgåtts med Linda. Jag gick upp ganska tidigt och tog bussen till Berga vid tjugo i 12. Då gick vi till hennes föräldrars café och åt mat och fikade. Gott var det! Sen fick vi skjuts till Hansa City och kollade igenom hela ModeHuset. Jag var riktigt shoppingsugen men som vanligt sviker plånboken. Men kom iallafall hem med en riktigt fin fransväst från Vero Moda för 80kr. Kap! När vi kikat där åkte vi hem till Linda och åt mat och fikade lite till haha. Satt och pratade och myste. Sen tog vi bussen till stan eftersom hon skulle till Linus och jag skulle hem. Och nu sitter jag bara här. Har ingenting att göra. Haha Malin...


Inspiration


Fashiontoast

Åh herregud! Den perfekta lilla vita spetsklänningen. Finner inga ord.. Så underbar.

Gaga Style


Både Gina och Lindex har fått in riktigt stora feta solbrillor. Endel med nitar längst upp också. Solglasögonen är väldigt stora och täcker nästan halva ansiktet haha. Jag tycker de här från Gina är riktigt snygga. De kostar 79kr tror jag. Lady Gaga har så grym stil och de här brillorna är Gaga inspirerat tycker jag. Tycker ni det är snyggt? Jag skulle gärna vilja ha någon av de här.

onsdag

Hejhej!

Vaknade väldigt sent idag. Halv 2. Fick lite panik då jag skulle vara hos tandläkaren tjugo över 2. Fick slänga på mig lite kläder, borsta tänderna lite extra noga, hehe, och bege mig ut i kylan. Fast vänta.. Kyla? Det var faktiskt sol och riktigt varmt ute idag! (okej kanske inte riktigt varmt, men varmare än alla andra dagar denna äckliga vinter..) Det var det iallafall med min stora stickade tröja och min vinterjacka. Jag som är en frysare? Ville nästan ta av mig jackan när jag gick in mot stan. Börjar det äntligen bli vår? Vi kan ju hoppas.

Det gick iallafall bra hos tandläkaren. Inga hål, inga andra problem. Bara en liten tand längst in som inte riktigt vill komma fram. Om ni ville veta alltså..

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan äta mat. Jag är superhungrig!
Ikväll skulle det blivit lasergame, men det blev inställt pga att några inte kunde hänga med.. Lite tråkigt.. Så nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll. Skulle nog träffa A en stund. Ah vi får se.. Vad ska ni göra?

Hugs!

23 februari

Hej bloggen!

Jag håller på och fixar mig lite just nu och lyssnar på gammal musik med Jossah som vi alltid lyssnade på för några år sen, haha pinsam musik..
Snart ska jag träffa baby. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, men jag hoppas det blir något kul!

Igår lagade jag och Jossah jättegod kyckling. Sen kollade vi film hela kvällen och åt chokladpudding, chips och kakor. Mums!

Men nu ska jag rota i min garderob och se vad jag ska ha på mig idag.. Så vi hörs kanske senare♥

Suit Up

Hejhej!
Sitter just nu hemma hos Jossah. Hon håller på att fixa sig lite så jag passar på att blogga.

Åt som sagt på Ming och det var lika gott som vanligt! Efteråt gick vi för att hämta ut våra kavajer. Sjukt fina! Jag köpte den rosa, Fia den svarta och Nathalie den svarta. Och eftersom dom är så himla billiga så delade jag och Fia på den blåa med (trodde det bara fanns rosa och svart men det fanns visst mörkblå med..) De kostar ju bara 200kr så vilket kap det var! De flesta kavajerna kostar ju 500-600. Så jag är jättenöjd =)


Min fina kavaj!


Kinamat

Tjosan!

Nu sitter jag här och dricker mitt goda isté. Jag ska strax in till stan med Fia, pappa och Nathalie. Vi ska äta på Ming. Gud vad gott! Blir min tredje gång inom en vecka som jag äter thai/kinamat.. Hehe men det gör inte mig något! Vi ska även gå förbi Bikbok för att hämta ut några kavajer vi lagt undan, som kom in idag. De kostar bara 199kr och finns i svart och ljusrosa. Jag har beställt den ljusrosa och Fia den svarta. Skynda er dit för de kommer nog gå åt ganska snabbt, priset är ju sjukt bra!
När vi gjort det ska jag till Jossah. Vi ska laga mat =D hehe.

Just det.. Igår var jag med Micka. Vi åt morötter, gurka och dipp och kollade på film och myste. Det var kul! Tog bussen hem ganska tidigt, kvart i 10, men vi båda var så himla trötta. Då åkte jag hem till pappa och fick en försenad födelsedagspresent av Nathalie. En jättesöt lila/svart klänning från h&m. Tack Nathalie!

Men nu ska jag fixa mig och vi ska väl strax in till stan i guess.
Men ha en bra dag♥

21 februari

Hej alla Glada!

Vad ska ni göra idag?
Jag ska alldeles strax gå ut till bussen, ska till Lindsdal idag. Ska leka med Micka hihi. Vi ska ha filmkväll tror jag, bara mysa och ta det lugnt.
Igår var jag som sagt hos min syster. Vi åt tacos och kollade melodifestivalen + film. Trevligt.
Somnade bredvid A inatt. Alltid lika mysigt.

Men nu måste jag kila, ha det så bra!

Tacos

Nu sticker jag iväg till min syster för lite tacos. Ska bli väldigt gott. Ha en bra kväll!

Shutter Island

Hejsan! =)
Vad gör ni? Jag sitter och kollar på Ice Age.
Igår var jag ju som sagt med A. Vi åt god mat och gick på bio. Vi såg Shutter Island. Den var skitbra tycker jag! Verkligen sevärd film, ni måste se! Vill inte avslöja för mycket men den var mycket spännande.


Linne

Dagens undebara inköp från Monki. Sitter skitsnyggt och är så där härligt oversize. Färgen är ett stort plus.


The shoes


Igår kom mina snyggingar! Tjoho, de här ska jag bo i i sommar♥

Westhill Redbird

Är det någon som missat Bikbok's Westhill Redbird kollektion? Tror inte det va.
De här kläderna är helt sjukt snygga. Det är ju lite "college style" och jag absolut älskar dom!
Lite slappt och skönt, men ändå så himla snyggt och häftigt.

Här är några plagg. Vad tycker ni?
Jag skulle vilja ha allt. Så snyggt. Men mina favoriter är dom två hoodiesarna (hoodsen?) till höger och tröjan längst upp till vänster. Men allt är verkligen tummen upp!

Today

Godkväll kära blogg!

Vad gör ni? Jag sitter och kollar bloggar.. Har proppat i mig 3 varma mackor för en stund sen, gott.
Idag efter skolan gick jag hem till min syster och gjorde pannkakor. Sen kom mamma och hämtade oss och vi åkte in till stan. Jag köpte en lilarutig hoodie som jag velat ha ganska länge. Bara 99kr på Bikbok's rea. Köpte även ett par mörkblå jeanstights på Vila's rea för 99kr. Riktigt snygga! Vad har ni gjort idag?
Imorgon ska jag på stan igen, med Linda. Vi ska shoppa lite och jag ska köpa en present till min bf eftersom vi inte firade alla♥dag i söndags. Så han får sin present lite i efterskott.

På fredag har jag jätteroliga planer och på fredag får vi även lov, så skönt♥

Inspiration


Signe

Ge mig sommar och sol. Bort med all äcklig kall snö. Jag vill ha jeansshorts och solbrända ben.


Fredagens citat

Petra; Det var en gång en hare..

(inside joke. eller vad det nu heter..)

bildbomb nr 2


Cornelia & jag

Busiga flickor, hihi

Petra & Cornelia

Linda & jag

Hahahaha "se borta/förvirrade ut"

Alla underbara flickor. haha Linda..

Haha Linda & Frida

Jag

Conne käkar chips

Linda & Frida

Linda

Malin

Linda, Cornelia & Petra

Cornelia & Petra

Cornelia & jag, haha

Tjejer, ni är underbara. Vänner som er skulle alla ha. Ni får mig att bli så glad. Ni får mig alltid att skratta och jag trivs så himla bra med er. Jag tycker vi kör en repris på den här kvällen snart, typ lovet. För den här kvällen var helt underbar. Roligaste på länge♥ You guys are great

bildbomb


Jag & Linda på restaurangen

B-day kid med två fina flickor bredvid sig

Jag & Cornelia

En glad Frida

Petra & Linda

Gratis glass, mums!

Jag & Linda, puss

Linda, jag & Cornelia. Haha lite rolig bild, men fina tjejer!

Seventeen

Hej bloggen! =D

Nu är jag 17 år, ett år kvar nu.. Tjohooo!
Jag har haft fullt upp sen i fredags så jag hoppas ni förstår varför det varit så kass uppdatering =) Jag ska berätta om vilka roligheter jag haft för mig.

I fredags någon gång innan 18.00 kom Linda och hennes pappa och hämtade upp mig och vi åkte till restaurangen. Där satte vi oss för att vänta på de andra tjejerna. De kom ganska snabbt och vi åt mycket god mat och satt och pratade och skrattade. Gud vad mysigt det var, verkligen underbar stämning och jag hade några av världens härligaste personer med mig. Som efterätt fick vi gratis glass av de som jobbade där eftersom jag fyllde år. Det var verkligen jättesnällt!
När vi käkat upp och pratat om allt och lite till så gick vi hem till mig i snöovädret. Usch vad kallt det var. Och när man kom hem och kollade sig i speglen hade sminket runnit och frisyren förstörts lite. Haha men det gjorde ingenting, var bara att fixa sig lite till. Vi som åt mat och var hemma hos mig var jag, Linda, Frida, Petra, Cornelia och Linda! Vi hade det minst lika kul hemma hos mig som vi hade på restaurangen och vi skrattade, dansade, sjöng och hade det underbart. Vid typ 11-halv 12 kom baby och hämtade oss tjejer och skjutsade oss till Jenny. Jättegulligt av honom! På Jenny dansade vi och hade det sjukt kul. Mina vänner var så gulliga och sjöng för mig vid tolv slaget. Vid lite efter 1 kom A och hämtade mig igen och vi åkte hem till honom och sov.

Dagen efter vaknade jag upp ett år äldre och jag och A åkte hem till pappa och åt frukost. Sen drog vi in till stan en snabbis och vid 4tiden åkte vi hem till mamma där min familj väntade på att få fira mig. Vi åt jättegod mat och tårta. Jag fick underbara presenter och vi hade det mycket trevligt!
Vid ungefär 20.00 åkte vi igen och hämtade upp några kompisar i Lindsdal och åkte hem till A. Det kom även några anda vänner och vi hade sjukt kul. När alla hade gått satte jag och bebis på A Walk To Remember och man lipar alltid lika mycket när man ser den filmen.. Så himla fin och sorglig.. Somnade med tårar i ögonen och älsklings armar runt mig.

Idag har vi bara tagit det lugnt, ätit mat, kollat på film och myst hela dagen. Vi tänkte fira alla♥dag lite på fredag istället. Så tråkigt att det var en söndag hehe. Så på fredag bjuder han mig på restaurang och så ska vi på bio och ge varandra någon present. Mysigt va? Längtar hihi.

Nämen detta inlägget blev väldigt långt, hoppas ni orkar läsa. Hoppas ni alla haft en bra helg och alla hjärtans dag, för det har jag!
Min födelsedag kunde inte blivit bättre. Helgen kunde inte blivit bättre! En perfekt toppen helg. Tack till alla ni som gjorde den så underbar♥ Ni alla gör mig så galet glad!
Vi tog massa bilder i fredags med Lindas kamera så jag ska se om hon kan skicka de till mig så lägger jag upp de här så fort jag fått dom.
Lägger kanske också in lite bilder på de fina grejerna jag fått i födelsedagspresent.


Tonight's gonna be a GREAT night

Ohyes äntligen har den här dagen kommit! Jag har så himla roliga planer för ikväll med mina babes.

Just nu fixar jag mig, ska strax springa och sminka mig. Sen ska jag locka håret och hoppa i nya klänningen! ♥ Klockan 18.00 har jag och tjejerna bokat bord på restaurang och ska käka god mat, sen drar vi hem till mig och runt 22.00 tiden drar vi på fest på Jenny. Ska ni dit?

Det här kommer bli så galet kul!

En liten lista

Är du kär? Om jag är♥
Är du ihop med nån? Yes sir!
Är du en sportfåne? Nej verkligen inte
Går du i en sport? Dans ju
Är du rik? Haha, nej 
Är du shoppingsugen? Hela tiden. 
Är du ressugen? Absoluuuut 
Är du skolsugen? Är någon det?
Är du irriterad? Nej 
Vilken film såg du senast? Oj.. Det kommer jag inte ihåg..
Vilken internetsida besökte du senast? DB's blogg
Vad sa du senast, till vem? "Kollar Fia på detta nu?" till pappa
Vad gjorde du i förrgår? Tisdags? Jag var i stan med Linda.
Vad har du gjort idag? Skola, stan med Linda, tagit det lugnt
Vad ska du göra ikväll? Glo tv och sova
Vilket land besökte du senast? Oj du.. Tyskland skulle jag tro?
Vad såg du senast på tv? Något faktagrej typ.. Halvkollar lite.
Senaste köp? Trosor och läsk
Vad har du dåligt samvete för? Inget just nu.
Vad har du för skor? Vadå? Som jag äger? Isåfall; Converse, klackar, ballerina, gladiator, sneakers, tofflor, uggs m.m
Vad har du på dig nu? Tights, stor stickad tröja 
Är du vegeterian? Nej
Vad drack du senast? Mjölk
Gillar du att laga mat? Nja, inte det roligaste.
När sjöng du senast? Förut
Håller du det städat? Inte alltid kanske.. Hehe
Vad gör dig lycklig? Familj, vänner, pojke, musik, dansa, mat, shoppa m.m
Vad gör du just nu? Inne på msn och svarar på den här listan.
Lyssnar du musik just nu? Nej, tv'n är på. 
Favorit-färg? Har massa! Svart, lila, vit, rosa, röd m.m 
Favorit-mat? Typ allt! Fast kyckling sitter alltid fint
Favorit-skådis? Ehm.. Finns jättemånga bra
Favorit-film? Jadu, finns en massa skitbra. Men en ny favorit säkert alla hört talas om; Avatar ;)
Favorit-tvpogram? Gossip Girl, DHW, How i met your mother, Scrubs och Family Guy. Säkert någon mer.
Favorit-låt? Har flera stycken jag absolut älskar! Men för att säga en, Adam's song.
Favorit-godis? Jag är en chokladmaniac
Tar du många "ego-bilder"? Nej det gör jag inte.
Gillar du att fotografera? Ja det gör jag! Har ju valt foto som inriktning i tvåan.
Egen mobil? Japp
Egen kamera? Ohja
Egen dator? Det också.

Happiness

Tjohoooooooo bloggen!

Jag är jätteglad! Vet ni varför? Inte? Nää då ska jag berätta.
För imorgon kommer det bli en jätterolig kväll då vi ska fira mig lite, jag och tjejerna, men tyvärr hade jag inget fint att ha på mig.. Så jag har fått en sjukt snygg klänning av mina underbara tjejer i födelsedagspresent!♥ Klänningen är helt underbar och jag är så tacksam. Tack tjejer, tack tack tack! Så himla gulliga ni är.
Vill ni se klänningen? Det får ni imorgon, när jag har den på mig =D kommer ta någon bild där nu får se hur jag ska se ut under kvällen. Klänningen är perfekt!

Iiih happy girl.
Jag har iallafall varit i stan en sväng med Linda idag. Trevligt trevligt =) Vad har ni gjort idag?
Nu ska jag bara ta det lugnt och så. Vila upp för imorgon, för det smäller det! Taggaaaaa

Frågestund

People!

Det är frågestund på min och min systers blogg. Så kika in där för att ställa en fråga så svarar vi när vi tycker det räcker =) Ställ din fråga här.

Plugg

Hallå! =)

Jag måste sätta igång och plugga faktiskt.. Men slänger in ett blogginlägg lite då och då tror jag. Har en mediekunskapsinlämning till på fredag och det är ju skönt att få det gjort i tid, vet inte ens om jag hinner göra det imorgon så lika bra att sätta igång nu! :)
Hugs!

Sockersött


Supersöta bhar från Gina Tricot.
Perfekt present till flickvännen på Alla ♥ Dag.

Dålig uppdatering

Och idag har det också varit dålig uppdatering.. Tyvärr..

Men igår efter dansen kom A och hämtade mig och vi sov hos mig. Jag hade sovmorgon till 1 idag för vi hade aktivitetsdag och jag och tjejerna skulle boxas klockan 1. Vilket vi nog ångrade! Herregud vad jobbigt det var på fys biten i början. Riktigt svettigt! och vi skulle vara där i två timmar, gaaah. Men vi klarade oss igenom det och efteråt kände mig sig riktigt duktig. Då kilade jag och Linda in till stan och gick runt lite. Käkade god mat och köpte ett till hår/pannband hehe.

Fint va? Nu sitter jag i soffan och hade tänkt ägna kvällen åt bloggar och att blogga.
Så vi hörs snart igen =) ♥

Some new shit





Bild 1; Den omtalade bustiern
Bild 2; Två "pannband", vet dock inte om jag ska lämna tillbaka den vänstra. Den högra är grå.
Bild 3; My new BFF

Shopping

Hejhej! =D

Förlåt att det blir så dålig och sen uppdatering idag, men har hållt igång hela dagen.

Först var jag ju i skolan.. Väldigt segt. Efter det gick jag och Carin in till stan och vi mötte upp Micka. Vi gick runt lite på stan och efter ett tag skulle Carin gå för att möta sin pojkvän. Då gick jag och Micka till Ming och åt kinabuffé! Åh herregud vad gott det var, är fortfarande mätt! Sen gick vi på stan lite till och jag shoppade lite fint som ni ska få se snart =D
Sen följde jag Micka till bussen och gick hem. Och nu sitter jag här och ska åka till dansen om typ en halvtimme.

Det har varit en mycket bra dag! Nu ska jag ta kort på det jag köpt så vi hörs snart igen =)

Pumps


Apsnygga pumps. De perfekta partyskorna, eller vad säger ni? Din sko, 399kr♥

Snygga Skärp

Gina har en massa snygga skärp! Kolla bara vad fina.
Mina favoriter är nog de översta, de med dragkedjan i mitten. Skitsnyggt!





Hair

Jag ska ju som sagt på bal i vår! Så nu har jag börjat kolla klänning, hår och sånt.
Men jag hittar tyvärr inte så många bra hårfrisyrsidor. Vet ni någon?
Fast jag vet ungefär hur jag vill ha mitt hår, jag vill ha fina lockar och lite uppsatt! Jag gillar inte att ha heluppsättning.. Tycker min ansiktsform passar bäst till lite utsläppt.
Men här har ni iallafall 3 olika bilder på förslag jag kanske ska ha. Eller något liknande iallafall. Vad tycker ni? =)



(fast ingen tiara då..)

Underbar kjol


Kjol från Monki. Är det inte helt underbar!? Sockersöt. Matcha med tuffa accessoarer så blir det extra snyggt!

Inspiration


Ann Wilson

Igår

Godmorgon!

Igår var det skitkass uppdatering både här och på min och systers blogg.
Vi båda hade fullt upp hela dagen och nu ska jag berätta vad jag gjorde.

Vid tvåtiden åkte jag till Fia och bakade chokladbollar.. Pappa och Nathalie kom vid 3 och då åt vi tacos. Efterätt blev kladdkaka med glass och chokladbollar, gott! Vi gav också pappa lite presenter.
Ungefär vid 6 stack jag hem till pappa och städade mitt rum. Det var kläder överallt seriöst. Så det var skönt att få bort allt. Men fattar inte hur jag kunde städa mitt rum en lördagkväll? Hehe.. Sen vid typ 8 kom A och hämtade mig och då stack vi till Maxi och köpte massa gott, åkte hem till mamma och såg en skitrolig film. I love u man tror jag den hette. Tänkte se en till film efter det men blev trötta och gick och la oss. Vaknade ganska tidigt idag eftersom han skulle iväg. Så vi gick upp 10- halv 11. Och nu har jag kollat massa bloggar och så.
Idag blir det bättre uppdatering!

One week

Vet ni? Idag är det en vecka kvar!! Sen är det ett år tills jag fyller 18 ;) Gissa om jag längtar.

Idag ska vi iallafall fira papi som fyllde år förra veckan. Ska käka god mat, fika och ge presenter.
Vad ska ni göra idag? Ah men måste nog springa nu.. Skriver mer senare =)

Ha en bra dag!

Ann Wilson

Var det någon som tittade på Let's Dance?
Såg ni Ann Wilsons "huvudsmycke" eller "pannsmycke" eller vad man ska kalla det. Sjukt fint iallafall! Har försökt hitta någon bild, men tyvärr så gör jag inte det.. Ska försöka kolla lite till. Ska nog köra med "pannband" på fredag då det blir party =) Skitsnyggt!

Vårkänsla

Hallå! =)

Gud vad trött jag varit hela dagen.. Höll på att somna sista lektionen. Men sen när man gick ut.. vilken känsla min fick! Värsta vårkänslan. Solen lyste, det var inte så där äckligt kallt och det blåste inte kallt utan mer friskt. Då blev jag glad! Hoppas det inte kommer mer snö nu och att allt smälter bort. Vill ta fram min fina cykel igen och kunna cykla vart jag är ska. Är alltid så rädd för att halka eller trilla när det är massa snö och sånt..

Ja, vad ska ni göra ikväll då? Själv har jag inga planer. Kanske träffa A, kanske inte. Får se.

Transparent Monki


Åh herregud, jag absolut älskar den här tröjan! Den är så snygg.
Färgen, oversize, transparent, underbart!

Partypjux


Have2have.se säljer de här snygga skorna. De skulle gärna få sitta på mina fötter.

MUST HAVE!

Du ska bli min. Imorgon.

Det här är förresten mitt 100:e inlägg, tjohooo!

I wish..

.. att jag hade pengar till att köpa en snygg svart bustier och en kort stickad tröja.
Min plånbok är inte rolig just nu.

Summerdress


Så galet fina klänningar alltså. Tänk att springa runt i stan med en av de här och gladiatorsandaler eller ballerina i sommar. Frågan är bara vilken färg som är finast? Jag älskar alla.. Kan inte välja! Från H&M.

Gårdagen

Hej förresten!

Igår efter skolan stack jag hem och fixade mig lite och så, och runt 5 kom A och hans familj och hämtade mig. Vi åkte på kalas! 3års kalas faktiskt hihi. A's systerson fyllde år och vi åt god tårta och så. Efter någon timme åkte vi hem igen och senare på kvällen stack jag och A till Maxi för att köpa chips och dipp, där vi då stötte på Marvin och Mulle. Skjutsade dom, sen åkte vi hem och kollade på film med hans föräldrar. Mysig dag!
Vaknade runt 10 idag och vid 12 stack han till skolan och då gick jag hem till min syster och nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hem så vi kan göra pannkakor med glass=) Mums!

Dagens goda gärning

Dagens goda gärning var att när jag var påväg hem till min syster så stog det en tant vid vägkanten som skulle gå upp på trottoaren. Men hon kom inte över all snö så hon bad mig hjälpa henne. Och självklart gjorde jag det.

Gårdagens goda gärning var att jag och A stötte på Marvin och Mulle på kvällen och gav de skjuts till funkabo så de slapp ta bussen.

Duktiga oss!

Datorkunskap

Wtf? Jag höll på att skriva ett inlägg, sen vände jag mig om i typ 3minuter och när jag vände mig mot datorn igen var allt borta? Sjukt udda. Och läskigt.
Påtal om läskigt så drömde jag en mardröm inatt så idag är jag skittrött. Usch.

Nu sitter jag i en kall datasal och har datorkunskap. It sucks.. Slutar 10 över 4 idag och vi har ljud efter det här. Längtar till skolan är slut! Då ska jag hem till A och värma mig och äta godheter.. I can't wait!

Men nu ska jag vara lite mer engagerad i lektionen..
HUGS!


Award

Jag fick en award av Linda&Nelly.

1. Jag kan vara sjukt mörkrädd.
2. Jag brukar sova med 2 täcken och typ 100kuddar, and i love it!
3. - Hej, jag heter Malin och är Shopoholic.. - Hej Malin!
4. Jag längtar till sommaren så in i...
5. I'm in love. Har varit det de senaste 4 åren♥
6. Jag är rädd för att äta "ihop-mixat-kött" som typ hamburgare på donken eller korv.
7. Jag är 158cm lång, and i'm fine with it!

Kopiera awarden på din blogg.
Länka personen som har tilldelat dig awarden.
Berätta sju intressanta fakta om dig själv.
Välj sex bloggare du vill tilldela denna awarden till.
Länka till deras bloggar. Lämna en kommentar i
deras blogg som talar om att de blivit tilldelade awarden.

Jag har ingen aning om vilka jag ska ge en award. Så alla ni som läser detta, you just got awarded.

Snygga armband


Apfina armband från Lindex. Det dyraste kostar 50spänn, så prisvärda är de allt. Älskar de två till höger! Så snyggt i sommar.

2 februari

Hejsan bloggen!

Gud vad sent jag uppdaterar idag, ledsen för det!
Började ju vid 11 vilket var mycket skönt, och slutade tjugo i 4. Då gick jag direkt hem till min syster och åt lite, sen gick jag hem till A. Vi tog det bara lugnt och så och vid typ halv 7 kom mamma och hämtade mig. Nu sitter jag hemma i soffan och har lite ont i huvudet..

Imorgon går jag till efter 4 och då ska jag till A och vi ska äta chips och kolla film, mums. Jag ska också sova där för på torsdag är vi lediga och bebis början 12. Tjohoooo!

Och vet ni? Nu närmar sig min födelsedag verkligen! Har börjat planera middag med tjejerna och lite firande med några vänner på min födelsedag på kvällen. Längtar jättejättemycket!

Godnatt!

Dansen gick bra idag med. Körde på hårt så man blev helt slut, men det gillas!
Imorgon har vi sovmorgon till 11 så det ska bli skönt att sova några timmar extra. Men nu ska jag lägga mig och titta på tv. Godnatt, hörs imorgon♥

Förresten. Check out sistersplace.blogg.se. Min systers och min nya blogg =)
Vi är inte helt klara med hur vi vill ha designen och så, men det här duger gott och väl så länge!


Dance your ass off

Snart sticker jag iväg på träningen och idag har jag på mig mina nya fina träningskläder.

Skitdåliga webcam bilder som är suddiga och mörka. Men det får ni stå ut med!
- Svart linne med lila glansigt Niketryck, Stadium
- Gråa korta mjukisbyxor (vet inte vad det heter hehe..) Soc, Stadium Herr

Nu måste jag springa, =)

Väska


Den perfekta väskan eller vad? I love you...
199kr Lindex

Lindex


Jättesöt tunika från Lindex. Älskar färgen!

Muffins och chokladbollar

Hej hej =)

Idag fick vi sluta ungefär en och en halvtimme tidigare eftersom vår svenskalärare är sjuk. Har varit så seg idag så det var skönt att slippa tråkig svenska. Det dåliga var bara att hon inte mailat eller bett någon annan lärare sätta upp en lapp eller något så vi fick veta? Så vi fick sitta och vänta i 20min innan några gick till expeditionen och frågade.

Jaja, iallafall. Sitter hemma hos Fia nu. Min storasyster alltså. Har ätit här och vi bakade chokladbollar och muffins (som var kladdkade smet i muffinsformar, mums) nyss. Så nu sitter vi och vräker i oss, hehe.

Ikväll blir det dans igen och idag är Cornelia en frisk tjej =)
Vi hörs sen för nu ska jag äta massa chokladbollar♥

RSS 2.0