TURKIET

People! Nu drar vi snart upp mot Stockholm för att tillbringa natten där och vara på flygplatsen runt sex imorgon bitti. Vi kommer tillbaka till Sthlm igen nästa lördag, och stannar där tills på söndag. Så vi hörs om 9-10 dagar! Ha det bra mina vänner, för det tänker jag ha♥

En vecka i Turkiet med mina fina pojkvän. Kommer bli underbart!♥


19


grattis älskling på födelsedagen♥


dance

Första skoldagen var okej! Fick lite info och vårt schema och så, sen slutade vi. Då drog jag och tjejerna in till stan och fikade och kikade runt i affärer och så. Det var kul att träffa allihopa igen! Nu ikväll har jag dansat. Japp, den började idag. Det var skönt och kul att få dansa igen! Och det är roligt att jag går tillsammans med Cornelia, Karin, Nelly och Matilda! Nu kommer jag dansa tre gånger i veckan eftersom jag har dans i skolan två gånger i veckan. Det blir roligt =) Hur har eran dag varit?

last minute

Ååååh herregud! Tror jag smäller av. Happy happy girl!

I flera månader har jag och Anton snackat om att dra iväg någonstans. Bara ta en sista minuten resa och leva livet. Och vet ni vad vi gjorde idag? Vi bokade en resa. Jag är så himla glaaaaaaaaaad! Trodde inte det skulle bli av faktiskt, men johodu vi tog tag i det så på lördag är det jag och min fina fina älskade pojkvän som sitter på planet till Alanya, Turkiet. KOMMER BLI UNDERBART!♥


Åh vad jag längtar!

time for school

Hej =D

Herregud vad tråkig jag varit de senaste dagarna då! Men i lördags var det jättetrevligt hos Rasmus. Vi var några stycken där, men jag och Anton drog hem ganska tidigt och satt ute och pratade i den varma nattluften. Dagen efter så tog vi det bara lugnt hela dagen, vaknade sent och på kvällen såg vi The Last Song. Bra film!

Igår så drog vi ner på stan en sväng. Bara gick runt och kollade lite, pratade och hade det mysigt. Sen åkte vi till IKEA med hans storasyster och hennes barn. Efter det bar det hem till mig igen där vi planerade lite och kollade på Fångarna på fortet! Längtar tills bloggerskorna ska vara med nästa säsong!! Vi gick och la oss tidigt, för idag börjar ju jag skolan.. Har varit iväg och tagit en spruta nu på morgonen, men skolan börjar inte förrän vid 1. Innan dess ska jag möta upp Linda och Conne. Ska faktiskt bli helt okej att börja skolan igen, bara det att jag är så trött! Men äh, man kommer väl in i det.

Träffa mina bästa idag! Åh som jag har längtat♥

slokis

Hallå =)

Var inne i stan en sväng med Conne. Köpte material till handsmycken. Och en slokhatt med nitar för 29kr. Me like! Sen åkte vi hem till mig och gjorde två smycken till två tjejer som ska köpa av oss. Nu ska jag fixa mig lite sen dra till Fia och käka, sen vidare till Rasmus med Anton. Vi hörs imorgon eller något :) Puss!


Testade graffiti nagellacket. Vad tycker ni? Jag gillar det!

style by tyra



Style by Tyra har grymma smycken! Se bara på den här underbara ringen. To die for om ni frågar mig. Finns även i guld.


bags

H&M har fått in massa apsnygga väskor! Det är snygga detaljer, fina mönster och färger och bra storlekar. Perfekta partyväskor, skolväskor, gå-på-stan-väskor. Ja, de här passar nog till många många olika tillfällen. Här kommer mina favoriter just nu. Skulle inte tacka nej till de här finfina.


svart sten från h&m


GRAFFITI NAILS


Igår när jag var på stan med Anton så slängde jag in en blick på Kicks. Och vad såg man inte då om inte det nya häftiga nagellacket från Isadora. Jag var tvungen att springa in och kasta mig över ett och springa till kassan och köpa det. Har hållt lite utkik efter ett svart, men på H&M fanns det bara gult och någon ful grön färg kvar.. Och på Kicks häromdagen var det helt slut, men nu hade de tydligen fått in nya. Och som tur var var det ju bara svarta lack kvar. Tror det kommer bli skitgrymt!

19 augusti

Hej =)

Igår var jag en sväng på stan med Anton för han skulle köpa jeans.. Men istället kom han hem med ett par jättesnygga chinos och en fin tröja. Efter det stack jag hem till Micka och vi hade en grymt rolig kväll!

Idag ska jag träffa Anton, det blir trevligt!


dubbelt upp



Igår inne på Glitter hittade Linda den här grymma "dubbelringen". Har alltid velat ha en så jag haffade den direkt! Frida köpte sig också en. Den här är en ny favorit som kommer användas flitigt.

Lalalaa

Hej allihopa!

Hade en jättebra dag på stan idag med tjejerna. Köpte ett par brillor och en "dubbelring". Nu sitter jag hemma, men snart kommer Anton och Rasmus hit, de är hos Anton och hämtar en film som vi ska se ikväll.

Pilotbrillor från h&m, de ser ganska smutsiga ut men de är dem inte haha.

city

Hallåå =)

Igår var det asmysigt med tjejerna. Skrattade, pratade och myste. Efter att Linda dragit kom Anton hit och han kollade på skräckfilm med mig och Frida. Sen åkte han också hem och lämnade oss med det läskiga mörkret.. Haha nämen det gick bra ändå för vi kollade Sex And The City 2 efteråt :) Somnade lite för sent och var ruskigt trötta imorse. Nu gör vi oss iordning för vi ska strax dra till stan med Linda! Vi hörs senare. Puuusss!

girls girls girls

Tjena bloggen =)

Snart kommer my girls Linda och Frida hit. Vi ska dra in till stan en sväng tror jag. Okej nu är Linda redan här. Ska vara lite social mot henne. PUSS!


Jag och Pidis. Första bilden är från när vi var på Öland och den andra är på Lindas födelsedag.


Linda och jag! Nr1. Insparken för ett år sen. Andra bilden är innan Palace någon gång.

långkjol


Det här hade jag på mig häromdagen när jag, pappa och Nathalie åkte in till stan och åt thaimat. Långkjolen fick jag hem samtidigt som mitt andra par marble skor.

Linne - Monki (det ser vitt ut, men det är vit/mintgrön randigt)
Kjol - Nelly.com
Skärp - Gina
Brillor - Lindex
Väska - H&M
Converse

13 augusti

Friday the 13th.
Idag känns det inte som en otursdag för mig, inte än så länge iallafall. Har ni haft någon otur än? Och om ni har haft det, tror ni det beror på att det är just fredag den 13e? Jag vet faktiskt inte om jag tror på det. Fast det är nog mest för att jag fyller år den 13e. Har aldrig riktigt velat hålla med folk om att 13 är ett otursnummer.

Men tillbaka till min födelsedag.. Vet ni en grym sak. Idag. Om ett halvår. Sex månader. 13 februari. Myndig.

18 år. Om ett halvår. Det känns sjukt underbart! Jag har haft nedräkning sen jag fyllde 17. Har räknat varje månad "Nu är det 10 månader kvar.. Nu är det 7 månader kvar.." Jag är otroligt förväntansfull!

Hoho glad 16åring. På tolvslaget fyllde jag 17 och det firade jag med mina bästa tjejer♥


CLOGS

Hela den här grejen med träskor.. Jag har inte riktigt gillat det, har inte sett ett enda par jag gillar. Tänkte att "Nej nej, aldrig att jag sätter på mig ett par såna där. Det är så fult". Men nu såg jag att Elin Östman (DollyBlond) hade köpt ett par som jag faktiskt tycker var riktigt snygga. Om jag skulle köpa ett par, så skulle jag lätt vilja ha dem här.

Bild lånad från DollyBlond

systeryster

Häromdagen rotade jag i min systers garderob och kom hem med en hel apsnygg outfit som jag sen hade på mig. Linnet, shortsen och även koftan i inlägget nedan är Fias.

Haha snygg spegel-pose-bild.. gaaaah!

INCEPTION

Igår träffade jag och Anton några vänner och vi gick på bio. Vi såg Inception. Någon av er som har sett den? Isåfall vad tyckte ni? Jag tyckte den var grymt bra! Jättespännande och intressant. Coola grejer och ah, den är klart värd att se. Riktigt bra film.


sneakpeak



Smygtitt på gårdagens kläder.

friday


Linne - Nelly.com
Shorts - H&M
Skor - H&M
Väska - H&M
Jacka - Gina

SHORTS


Sprang på de här snyggingarna inne på Modehuset igår. Föll pladask för dem. Så fort jag fått lite mer cash ska jag köpa dem, om de finns kvar. Hoppas!


the malin and conne project

Mina vänner. Igår slog det oss att vi båda älskar smycken, och båda är väldigt kreativa, så varför inte skapa egna smycken? Vi bestämde oss för att sätta igång direkt så idag köpte vi material och nu har vi gjort vår första skapelse. Vi gjorde en varsin och vi båda är grymt nöjda och stolta. Vi kommer helt klart fortsätta med det här lilla projektet. Nu är ni säkert nyfikna på vad för smycke vi gjorde idag, och det ska ni få se nu.

Ett handsmycke! Vad tycker ni? Visst gjorde vi ett bra jobb. Om det är någon av er där ute som blir lite sugen på ett sånt här, så bara hör av er, vi gör det mer än gärna ;)


00:00 make a wish

Hej alla små hönor!

Vad har ni för er? Jag har bäddat ner mig i sängen och halvkollar på tv. Idag mötte jag ju upp Cornelia för att köpa lite grejer i stan. Hittade även en finfin ring på H&M. Efter det drog vi till Modehuset med Fia. Köpte en kofta och en klänning. Sen åkte vi hem för att sätta igång med vårt lilla projekt hihi. Och oj vad bra det blev! Ni får snart se resultat, Conne ska bara skicka bilder först ;) Så länge kan ni spana in det jag shoppade idag!

stenen är mycket ljusare egentligen


to the city

Hej hej!

Snart drar jag och Conne in till stan. Vi ska påbörja ett litet projekt som vi hoppas kommer gå bra haha! Ni kanske får se resultat redan idag.

Rix FM var förresten skitkul! Vi började som sagt kvällen hos Petra, sen tog vi bussen till stan. Träffade massa roligt folk och klockan var väl runt halv 3 när jag och Frida stupade i säng här hemma. Riktigt bra kväll! Vi drog in dagen efter också, men då var det inte alls lika mycket roligt folk, och alla var trötta från kvällen innan så den kvällen blev inte lika lyckad haha =)

i fredags

CASE 39

Nu ska jag, pappa och Nathalie se på film. Förut var Fia och David här och vi såg Sex And The City 2. Får inte nog av den filmen, den är så bra! Nu när Fia har gått (hon hatar skräckfilmer) så sätter vi på en läskigare.

torsdagens outfit


topp/bustier - Bikbok
kavaj - Gina
kjol - H&M
skor - H&M
väska - Gina
ringar - Bikbok, H&M, Glitter

let's do this shit

Okej mina vänner! Sitter hos Petra med bästa tjejerna (förutom Conne.. we miss you!) Så himla roligt att träffa alla igen. Om ett tag tar vi bussen till stan och lever livet. Åh vad roligt vi ska ha. See ya'll there!

affffro

Heellooo people!

Det var skitmysigt med tjejerna i förrgår, Frida kom också på besök. Åt melon och kex och snackade. Ingen av tjejerna hade orkat fixa håret, förutom jag. Men man såg ingen skillnad ändå. Eller vad tycker ni?



Jag hade inte ens orkat borsta igenom DJ's päls..

Igelkotten.


augusti

Hejsan =)

Igårkväll var jag hos Jossah med henne och Cheri. Vi spelade poker och pratade. Jättemysigt!
Ikväll blir det annat trevligt folk som jag ska träffa, nämligen Linda och Cornelia. Cornelia ska färga mitt hår, ni kanske får en för och efter bild? Får se :) Och sen ska vi nog bara snacka och mysa.

Tänk att det är augusti nu, det känns helt sjukt. Tiden har gått så himla snabbt. Känns som om det bara var någon vecka sen vi firade nyår.. Och nu är det typ 4-5 månader kvar tills vi ska fira nyår igen. Och snart var det ett år sen jag började på Lars Kagg och lärde känna mina fina brudar. Snart är det ett år sen insparken. Det här året är det våran tur att sparka in de små ettorna och gud vad roligt det kommer bli! Åh vad tiden går fort när man har roligt.

snygg bild från när vi spelade lasergame med klassen!


RSS 2.0