sista mars

Tjingeling!

Nu är det som så att jag har en jätterolig sak att berätta.
IMORGON blir det party med mina finaste flickor. Först ska vi till Petra sen vidare till Bistro. Det kommer verkligen bli jätteroligt! Slutar också runt klockan 12 (får påsklov då också, tjohoo) så då ska jag träffa min pojkvän.

Jag bloggar imorgon om jag hinner♥
(imorgon får man luras hihi..)

BUTTERFLY


I want!

Inspiration

DSCN4569
F by F

VÅR


Årets första vårbild i fredags.
LINDA, KARIN, PETRA, (gömd FRIDA), LINDA, MALIN♥

And Tuesday

Idag så slutade vi skolan halv 12! Sjukt skönt, särskilt eftersom det var underbart väder så man ville verkligen ut i solen lite! På förmiddagen i skolan såg vi en film om folkmorden som skedde i Rwanda. Det var en hemsk film. Efter den var det en kvinna som föreläste om Rwanda också. Det är sjukt hemskt det som hände.

Åh.. Men till något roligare! Efter skolan tog jag och fina flickor bussen ut till Hansa City och kollade i affärer. Idag kom jag hem med ett jättefint mintgrönt linne med nitar från Gina för endast 99kr! Kap! När vi hade kollat klart gick jag, Cornelia och Linda till Ikea och åt lunch/fika. Sen tog vi bussen hem och när jag kommit hem ringde mamma mig och frågade om jag skulle med till stan med henne och Fia. Och ja, det blev en runda in till stan också. Igår när jag var på stan hittade jag en silvrig tunika på Gina's rea. Visste verkligen inte om jag skulle köpa den så jag gick hem utan den. Men idag så köpte jag den faktiskt. 49kr lixom. Ännu ett kap.


Mitt ursnygga nya linne. Älskar ryggen. Bilderna är ganska dåliga men bättre än inget, right?

Monday

Hejsan allihopa!

Igår hann jag faktiskt inte blogga, hade fullt upp hela dagen!
Efter skolan stack jag och tjejerna och fikade i stan. Sen blev det att gå en runda, kikade i affärer och så. Jag kom hem med jättesöta ljuslila underkläder från h&m's rea!

När vi hade varit i stan gick jag hem till Fia och David och åt god kyckling! Och klockan halv 9 var det dans som vanligt. Nu har vi börjat med House! Det var roligt, men det slår inte raggan!

Efter träningen hoppade jag in i duschen och när jag kom ut ur duschen blev jag anfallen av en söt pojke! Gissa om jag blev glad, visste inte att han skulle komma och sova hos mig =) Älskar överraskningar! (om dom är bra.. och den här var ju helt underbar, hihi)

Jag ska strax berätta om vad jag haft för mig idag!

hahahaha laddar upp inför påsk..

CITY

Efter en halvdag på Hansa med tjejerna drar jag nu in med mamma och syster till stan.
Skriver mer ikväll! HUGS!

summertime

Goddagens allesammans!

Har ni haft en bra helg? I do.
Ni vet ju redan vad jag gjorde i fredags, var med Linda, åt massa gott och kollade film och så. Sov hos mig och i lördags vaknade vi upp vid 11 och började fixa oss lite. Vid ett stack Linda för hon skulle möta Linus och gå in till stan. Jag själv blev upphämtad av Anton en halvtimme senare och även vi stack in till stan. Gick runt och kollade lite och åkte hem till honom och käkade.

Senare på kvällen hämtade vi upp thaimat, stack till Maxi och köpte godheter och åkte hem till min kära mor. Där kollade vi på Sherlock Holmes och vid halv 12 skyndade vi oss hem till min pappa igen för vid 5 i tolv började Final Destination. Anton har sett både ettan och tvåan, men jag har bara sett tvåan och den tycker jag är jättebra, så jag ville se ettan också. Har ni sett dom filmerna?

När den filmen var slut började Hostel 2 och usch vad äcklig den var. Fy! Vi somnade inte förrens (försen förens?) 4 tror jag. Imorse när vi vaknade hoppade jag in i duschen och sen stack vi iväg till Modehuset. Jag måste ju hålla ögonen öppna om shortsdressen jag vill ha kommer in på H&M. Men vi stannade där inte alls länge. Sen körde vi en sväng och nu sitter jag här hemma och väntar på att klockan ska bli sju och halv nio. GG och dans ju!

Har ni ställt om era klockor förresten? Nu kör vi efter sommartid ju! En timme framåt. Det betyder att vi kom en timme närmare sommaren utan att ens behöva göra något. HÄRLIGT!


Bjuder på en bild från niornas avslutningsfest förra våren!


ZEBRA


mitt fredagsköp. me gusta.

MALINDA

Hola! =D

Sitter just nu hemma hos Lindispindis. Vi har precis badat bubbelbad och ätit kakor. Mycket gott! Efter skolan idag så gick vi till Maxi och handlade massa godheter, bland annat kex, ostar, godis, cola med mera. Vi ska ha en riktig svullokväll rättare sagt ;) Vi har ju redan käkat kakor, och pastasallad.

Senare ikväll åker vi hem till mig och sover där. Pappa är ju inte hemma i helgen.

Gud vilket väder vi hade idag! På lunchen satt jag och tjejerna ute i solen. UTAN jackor och vi frös inte!! Helt sjukt underbart.

Men nu ska jag kila, Linda sitter och väntar på mig hihi ;)
HUGS!


sne tjej från när vi firade mig i februari.

25e mars

Godkväll folket!

Buffén var jättegoooooood! Men var lite besviken för att det inte fanns någon efterätt.. Det var 3 komiker också som körde stand up. De två första,.. mjaa.. De var väl helt okej.. Men den sista var skitrolig! En rolig grej är också att han är lärare på min skola, haha!

Hahah vet ni. Förut idag kom min pappa hem och visade en sak han hade köpt, vet ni vad det var? Haha, jo en sån där "bröderna-fluff" peruk, värsta affrot! Jag frågade honom varför han hade köpt den och hans svar var "För jag ville ha den." Min pappa är knasig hahah.

Nu är det sovdags för mig, godnatt!

here comes the sun

Tjingeling!

Igår kände jag inte för att blogga så det var ingen idé att göra det.
Var med A igår, pluggade och så. Sen på kvällen pluggade jag ännu mer.

Ikväll ska jag, mamma, mammas man och Fia till Byttan och äta buffé och lyssna på stand up. Kommer nog bli roligt! Vad ska ni göra denna torsdag?

Har ni märkt vilket vårväder förresten! Det var riktigt skönt att cykla hem från skolan idag. Har även tagit fram skinnjackan för några dagar sen, har ni också gjort det?

Men jag har absolut ingen blogginspiration så nu kilar jag. HEJSVEJS!

tuesday

Åh vad skönt! Imorgon är vi lediga. I love it. Och eftersom A alltid är ledig på onsdagar också så ska han sova hos mig inatt, mysigt. Vi ska kolla på DHW har jag bestämt och imorgon ska vi plugga eftersom vi båda har prov på torsdag.

Och på fredag har jag jättemysiga planer med Lindispindis! Vi ska vara hos henne och äta massa god plockmat och bada, sen sticker vi hem till mig och sover här. Längtar!

Nu ska jag faktiskt ta och ringa A och se vart han håller hus. Vi ska ju till Maxi och köpa godheter! När man talar om trollen, han ringde mig nu! Han står utanför och väntar på mig. Måste springa, hugs!

THREE


Sommarens snyggaste klänning!
Det var den här fina och en likadan i vit och en i svart som jag och Fia la undan igår. Idag stack pappa dit och haffade alla tre åt oss!

Sjukt snygga klänningar alltså. Är helt kär.

put a ring on it

Hejsan =)

Var inne i stan med min syster en stund förut. Kom hem med en ny älskling.
La även undan tre skitfina klänningar på bikbok (alla likadana men 3 olika färger) som jag och Fia ska köpa tillsammans. Okej kanske inte alla tre, men en eller två iallafall. (YES Fia, jag pratade nyss med mamma, hon lovade att sponsra oss med en när hon fått lön, tjoho)

Ikväll är det dans igen, men har haft migrän hela dagen så vet inte om jag ska dit.. Eller jo jag drar nog dit, men kollar nog bara på isåfall. Jag får försöka vila en timme nu så får vi se sen hur jag mår.

Min nya fina!

Update: Sticker iväg och kollar på träningen, lika bra det istället för att sitta här hemma och inte göra någon nytta! Näe, vi hörs imorgon mina vänner!


beställning


Beställde nyss lite från h&m. Det som är på bilden. Skulle också beställa en jumpsuit och en till klänning, men båda var tyvärr slut i min storlek. Får hålla utkik i affärerna istället! Beställde också leopardklänningen i svart, fast den ska man syster ha. Det dumma är bara att det inte kommer förens i mitten på maj typ, det är ju skitlänge?! Det kanske kommer in i butik innan dess, då tänker jag köpa det och skicka tillbaka de som jag beställde.

3 years, 3 months


two hearts that beat as one♥

(bilden är tagen 06 eller 07)

Lift your leg up

Sådär, nu är jag nästan klar. Har rensat tshirts, linnen, tunikor och klänningar. Nu ska jag hänga tillbaka alla klänningar/tunikor, sen rensa kjolar, shorts, långärmade tröjor och byxor/jeans sen är jag klar.

Tänkte ta en liten paus nu eftersom Gossip Girl börjar om ungefär 5 minuter. Men efter det och i pauserna fortsätter jag, sen vid kvart över 8 sticker jag iväg till dansinstitutet för att skaka rumpan med Cornelia. Tänkte vara lite duktig idag och faktiskt cykla dit! Hoppas inte det är för kallt. Våran danslärare spelar så himla bra musik. Massa pepplåtar och sånt. Det gör det så mycket roligare!

Men vi hörs sen eller imorgon♥

Rensa garderoben

Hej allesammans!
Jag har pluggat lite och väntar på att Gossip Girl ska börja.. Det börjar vid sju så jag har ju lite tid över. Så då kom jag på att jag kan rensa min garderob! Har tänkt göra det länge, men det har aldrig blivit av. Så nu tänkte jag vara duktig och göra det.
Det dumma är att jag har så svårt för att göra mig av med kläder. Så det kommer väl inte bli att jag rensar så mycket. Men ska försöka vara lite hård mot mig själv, hehe..


En bild från en del av min garderob.

sunday

Hej hej!

Idag ska jag dansaaaaaaaa! Har längtat hela veckan haha. Ragga är så underbart kul!

Vad har ni gjort i helgen då?
I fredags var jag ju med Cornelia. Vi åt våfflor, godis, chips och dipp och drack cola. Vi kollade på en film om en clown. Den hette typ Amusement eller något. Usch den var äcklig! Vid typ halv tolv kom A och hämtade mig och vi åkte hem och somnade till MI2.

Igår vaknade vi upp ganska sent och kollade klart på filmen, sen fixade vi oss och åkte och hämtade upp Rasmus. Ví åkte till Maxi och handlade och åkte hem till mig och lagade tacos. Felicia kunde tyvärr inte vara med, men vi hade det kul iallafall! Vid typ 20.00 skjutsade dom mig till Jossah och vi kollade på film. Lite senare hämtade A mig igen och vi åkte hem och somnade till MI3. Haha. Och precis som igår så kollade vi klart på filmen imorse när vi vaknade. Det har varit en lung och skön helg! Idag ska jag som sagt dansa. Och kolla på GG. Ska även förbi min syster för att äta där.

Men ha en bra dag allihopa! Kram.

thank god it's friday

Hejsan allihopa! =)

Vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska leka med Cornelia. Vi ska äta våfflor och annat gott och kolla på film tror jag hihi. Mysigt ju! Vad ska ni göra?
Inatt sover jag hos Anton. Imorgon ska vi träffa Rasmus och Felicia och laga tacos med dom.

Ha en bra dag/kväll!

så obeskrivligt stort


att du vill vara min♥

Uppsats

Usch! Sitter och pluggar.. Har gjort det ganska länge nu. Skriver på en äcklig engelskauppsats som ska lämnas in imorgon. Det roliga är att även att jag pluggat några timmar har jag inte skrivit mer än typ en och en halv sida? Jaja, jag börjar bli klar nu iallafall. Det är skönt.

Vet ni? Det är helt galet.
Jag saknar A helt sjukt mycket. Vi har inte träffats sen i typ.. tisdags morse. Okej, det låter inte längesen alls. Men ni som har flick/pojkvän ni vet vad jag menar! Vi kommer inte ses förens på lördag heller. För imorgon ska jag leka med lilla Cornelia! Det blir roligt. =)

Det är så skönt med fredag imorgon. Den här veckan har varit så himla seg. Längtar verkligen till lovet v 14. Det kommer bli great!

Förresten har vi sjukt mycket i skolan pågång nu.. Typ minst 3 prov eller inlämningar varje vecka fram till maj.. Men det kommer nog mer då också. Det är det här sista på terminen nu. Usch.

Men nu ska jag skriva klart min uppsats och maila in den så jag äntligen kan pusta ut..

Pita

Jag har absolut inget att skriva!

Förutom att jag förut vräkte i mig 2 pitabröd med skinka och brieost, och det var så himla gott. Så jag tog en till! Sen har jag ätit några kakor med mjölk. GOTT GOTT.

Imorgon ska jag plugga och kanske gå på stan med min storasyster.

Jag har en plan.. Ska visa mamma alla fina kläder i h&m katalogen så hon blir övertalad om att vi ska beställa en massa massa MASSA. Mohahah.


Today I'm wearing this


Dubbeloutfitbild!

- Tshirt, h&m
- Fransväst ("indianväst" som baby så fint kallar det) Vero Moda
- Jeanstights, Vila


Försökte nå upp till att hänga i den där pinnen, men ack var för liten.. Så försökte klättra..

Yesterday I wore this


Mina nya fina strumpor från AA.


- Hoodie, Emilio (pappas)
- Linne, Gina
- Shorts, Cubus
- Nitskärp, Lindex
- Strumpor, AA
- Skor, Converse

My weekend

I fredags så var det en skön dag i skolan. Vi satt bara med på kårmötet eller vad det heter och röstade fram lite grejer och nya kårmedlemmar. Vid 11 gick jag hem för att packa det sista. Sen kom Magnus och hämtade mig och vi hämtade även upp A. Vi åkte hem till mamma och käkade gyros, gott! Och efter en 5 timmars lång bilresa var vi framme i sthlm på Lidingö. Vi var mycket trötta efter bilresan så jag och baby gick och la oss och satte på en film redan klockan 9.

Lördagen började med att jag och A fixade oss och tog tunnelbanan till stan. Det blev lite snabbshopping och käk i Kungshallen. Jag köpte ett par strumpor från AA, ett par shorts från Zara och två klänningar som är likadana fast en är svart och en är vit, som jag och min syster köpte tillsammans. Vid 3 tiden var vi hemma igen och tog det lite lugnt innan vi började fixa oss inför kvällen.
Vid 19.00 var vi i lokalen där det bjöds på god buffé, drinkar, dans, trevligt sällskap och grattis-tal. Det var ju som sagt min mammas mans syster och hennes dotter som firade 58 års kalas tillsammans (de fyllde 40 och 18 år). Jag, Fia, Anton och David tog taxin hem ganska tidigt, vid 1, men fick stå och vänta på taxin i en halvtimme i -6 grader i tunna strumpbyxor.. Gissa om jag och Fia frös! Men tillslut kom vi hem och kröp ner i sängen på direkten.

Söndagen bestod mest av packande och hemresan. Kom hem prick klockan 20.00 och då var det bara att snabbt springa upp till pappa och byta om sen hämta Cornelia och åka till dansinstitutet. 20.30 skulle vi nämligen börja på raggan! Och vet ni? Det var något av det roligaste jag varit med om! Så sjukt underbart kul. Längtar galet mycket till nästa söndag nu! Ni som älskar att dansa och inte dansat ragga, NI MÅSTE TESTA! Så värt det.

Efteråt åkte jag hem till Anton och sov där. Myspys!
Igår var det också dans, fast street då. Det är också jättekul men raggan är faktiskt mycket roligare! Sov hos A efter det också.

Oj vad långt inlägg detta blev! Hoppas ni orkat läsa. Jag har iallafall haft en skitbra helg och tack alla som var med och gjorde den så bra♥


Min outfit i lördags. Black and white tema!
Den fina klänningen fick jag av Anton i födelsedagspresent. Till detta svarta converse.

16 mars

HEJ BLOGGEN!

Nu har jag inte uppdaterat sen i torsdags va? Längesen!
Jag ska alldeles strax berätta om min helg och så och visa min outfit igår och idag. Ska bara fixa med bilderna lite =)

Vet ni vad jag såg idag? Ett vårtecken! Ett RIKTIGT. Inte ett sånt där när man gick på dagis och fröknarna sa åt en att man skulle leta efter blommor eller lyssna efter fågelkvitter. Nej nej. Det var såhär. När jag åkte bil hem till mamma idag efter skolan så kollade jag ut genom fönstret. Så såg jag en gul bil som vi körde förbi. Och vet ni vad det stog på registreringsskylten? Det stog "sol". Det tyckte jag var lite kul. Sen efter en halv minut körde vi förbi en mörkblå bil. Och vad stog det på den om inte "bad"! Sol och bad!!! Det måste betyda att sommaren verkligen är påväg nu, att vi är påväg mot sol och bad! Hurra! Och att sol bilen var gul och bad bilen var blå också? Det var ett mycket bra tydligt vårtecken.

Bella & Tyra Show

Glöm inte att kolla på premiären av Bella och Tyra show nu klockan 21.00!
Jag tycker det är jättekul att de har börjat ha en show tillsammans och extra kul är det ju att de ska ha olika bloggerskor/bloggare som gäster. Kommer absolut följa detta programmet! Men nu börjar det strax så nu ska jag gå in på Bellas blogg. Ska ni se det ikväll?


Update: Okej.. Är lite besviken. Det går verkligen inte att kolla på programmet, laggar sjukt mycket och endel kommer säkert inte ens in på sidan för det är så många som kollar.. Får gå in på deras hemsida och kolla i efterhand istället. Hoppas det kommer upp ikväll så jag kan titta innan jag går och lägger mig. Hur är det för er? Kan ni se det?

Done

Sådär! Nu har jag städat, ätit och packat!
Men jag blir alltid så orolig när jag ska iväg.. Inte för resan eller något sånt, utan om jag glömmer att packa ner något. Så jag brukar gå igenom allting i mitt huvud flera gånger. Nu hoppas jag att jag packat ner allting bara.
En liten lista till mig själv..

- sov/myskläder
- necessär, tandborste, smink, parfym, ansiktskräm, lypsyl..
- partykläder och klackar
- underkläder och strumpor
- vardagskläder
- mobilladdare
- dator och datorladdare
- plattång, borste och hårspray
- kudde att ha i bilen
- smycken

Hmm.. Det var allt va? Tror inte det ska vara något mer man behöver. Men om ni kommer på något, bara hojta till!

xx

Hej allihopa! :)

Håller på att städa mitt rum just nu. Kläder ligger överallt, både smutstvätt och rent som jag inte orkat hänga in i garderoben.. Ska dammsuga också. Och packa. För imorgon sticker jag iväg till sthlm över helgen =) Det ska bli jättekul. Särskilt om min älskling följer med. Inte säkert han ska det.. Men hoppas! Vi ska åka och hälsa på mina låtsaskusiner. Alltså min mammas mans syster och hennes familj. För hon och hennes dotter har fyllt 40 och 18 år så de ska ha en fest tillsammans på lördag kväll! Kommer bli roligt! Temat är black and white, så jag ska ha en fin klänning jag fått av Anton i födelsedagspresent.

Påtal om Anton. Igår träffades vi, vi pluggade lite, sen åkte vi hem till mig och åt massa chips och sånt och kollade på filmen som gick på sexan tror jag. Lite hemsk, men bra! Sen somnade vi gott.

Men nu ska jag fortsätta med städningen! Ha det så bra allesammans =)

GT


Jättesöt kjol ifrån Gina Tricot. Perfekt nu när vårsolen börjar komma fram =)

DHW

Igår var det kul med tjejerna! Sov hos Petra också. Väldigt mysigt.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jo, köpt godis och kollat på DHW. Men det gillade jag. Kollade ni på det? Det är ju förresten 2 housewives som ska lämna efter den här säsongen.. Som tur är är det ju ingen man tycker om, utan de två som man inte ens tycker tillhör dom desperata hemmafruarna. Nämligen Drea de Matteo och Dana Delany. Drea (Angie) har ju inte varit med så länge och hon har inte så bra gemenskap med de andra så hon gör inget att hon lämnar. Dana (Katherine).. Vart ska jag börja? JAG HATAR HENNE. Visst var hon snäll i början. Men nu är hon ju helt psycho. Och hon har ju verkligen velat förstöra mellan fina Susan och Mike. Men vet du vad Katherine? Det ska alltid vara Susan och Mike, ALLTID!

Gud vilken nörd jag känner mig nu haha.. Men det är ju så sjukt bra.
Men nu ska jag hoppa i säng, godnatt♥


IKEA

Hejsan =)

Igårkväll var ju jag hos min syster, kollade GG, åt chokladpudding och kollade på film. Mysigt! Sov där också och imorse när jag vaknade gjorde jag scones till mig, Fia och David.

Vid ungefär halv 2 åkte vi och hämtade pappa och åkte till Ikea för att äta lunch. Det blev också lite shopping där. Jag köpte några galgar, lite ljus och en väggblomma eller vad det heter. Sånt stort "klistermärke" man sätter på väggen. Kommer bli fint =)

Nu håller jag på att packa lite, kvällen och natten kommer spenderas hos Petra med Karin och Linda. Mysiga tjejer det där! Vi ska mötas vid Maxi runt halv sju och köpa tacos, sen gå hem till Petra och laga det. Gott gott!

Men nu måste jag hoppa in i duschen sen packa det sista så vi hörs kanske senare ikväll.
Ha en fin kväll, för det kommer jag ha!♥

Förresten.. VÄDRET! Så underbart.

GG

Åh vet ni vad som händer ikväll klockan 19.00? Det kan ni inte ha missat.
GOSSIP GIRL SÄSONGSPREMIÄR. Har längtat efter den här dagen och nu är den äntligen här. Glad tjej! Ska ni titta på det ikväll? Jag ska ju vara hos min syster så jag hoppas jag får se det för hennes sambo, annars blir jag arg haha!

Jag älskar det här programmet! Det är så himla bra!

16:52

Hallååå!

I fredags hade jag som sagt det jättemysigt med tjejerna. Lagade pannkakor och åt massa godis och chips! Vid ungefär 01.30 kom A och hämtade mig och Linda och vi skjutsade Linda till Linus där hon skulle spendera natten. Vi åkte hem till A och sov. Vaknade upp och låg i sängen och soffan i några timmar. Åkte till maxi och handlade mat för att sen åka vidare till min mamma och laga mat, kolla melodifestivalen och spela tvspel hehe. Vi sov här och imorse stack Anton ganska tidigt.. Ungefär halv 12 tror jag.

Och resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Vi är lediga imorgon (tjohoooooo) så ikväll tror jag att jag ska sova hos min syster. Imorgon blir det en rolig dag! Tjejerna och jag ska till Petra igen och laga mat och ha tjejkväll. På tisdag börjar vi vid 10. Skönt med sovmorgon.

I fredags var jag och fixade mitt ojämna hår förresten. De sa att det inte var någon fara och att de gärna fixade till det! Så nu är mitt hår jämt på varje sida hihi.

Och i helgen kommer det hända roliga saker!♥

Hos Petra

Godkväll! :D

Sitter just nu hemma hos Petra med Linda, Karin och Frida. Vi ska laga pannkakor och äta godis! Jag älskar att umgås med de här tjejerna, alltid lika roliga och goa. Vi sitter och pratar om allting och myser. Trivs så himla bra med er.

Förut så spelade jag lasergame med Anton och några vänner, vi körde tjejerna mot killarna, 5 på varje lag. Gissa vilka som vann? Killarna såklart.. Men jag är faktiskt jättestolt över mig själv! Jag tog basen ÅTTA GÅNGER! Vad säger ni nu då? Hehe, har aldrig tagit den så många gånger. Men det var kul att spela iallafall. Det får vi göra om!

Om några timmar ska A hämta mig och jag ska sova hos honom. Blir mysigt. Har lite ont i huvudet så får se hur länge jag orkar stanna, men det blir någon timme till iallafall.

Men nu ska jag gå och umgås med mina underbara chicks♥

Haircut

Tjooosan!

Vet ni vad jag just gjorde? Skaffade mig en alldeles egen frågelåda. Kika till vänster så hittar ni den. Där kan ni fråga mig vad som faller er in. Ni kommer få snabba svar tillbaka också, kul va?

Idag klippte jag mig förresten. Tog bara topparna. Klippte bort det mesta slitna alltså. Blev bra, inte för stor förändring men lite fräschare. Vill spara till långt hår ju. Men när jag kom hem, vet ni vad jag såg då? Vänster sida är en cm längre än höger? Visst är det udda? Jag får gå tillbaka och be dom ordna det..

Men hej svejs nu kilar jag!

check it out


Jag har hittat Gladiatorskorna med stort G.
Tror ingen missat dom, men ni som har det. Kolla bara!
Jag är kär. I ett par skor. JA DET ÄR JAG!! Nitarna, färgen, allt är perfekt. Must have!

Dagens

Humör: Glad, lite seg
Frisyr: Utsläppt, mittbena och lite plattat
Klädsel: Svarta tights, svarta converse, rosa oversizeskjorta, ringar och armband
Planer: Skolan, äta mat och se på tv.. Kul..
Borde: Göra uppgifterna man ska göra nu på lektionen..
Fundering: När kommer våren och sommaren egentligen? Det är ju mars nu!!
Beroende: Mina fina flickor
Vill ha: Pannkakor, choklad
Låt: Memories
Längtan: Anton, sthlm nästa helg
Superlängtan: Sommar, sommar, sommar! Och allt roligt som kommer hända då.

LYCKA!

ÅÅÅÅH ÄNTLIGEN!
Idag är det en underbart bra dag för idag börjar DHW igen! ♥
Det är en av mina absoluta favoritserier och jag älskar tisdagskvällarna när man kryper upp i soffan med kanske lite godis eller något och ser på Ugly Betty och DHW. Men nu verkar tyvärr Ugly Betty vara slut? :( Det hade jag ingen aning om.. Tråkigt..
Men ikväll är det som sagt Desperate Housewives och gud vad spännande det ska bli. Förra avsnittet slutade ju med en flygplanskrasch och att några dog/blev skadade, men man vet inte vilka.. Man vet bara att Bree, Orson och Karl var i det lilla huset som blev förstört av flygplanet och att en blodig hand hängde livlös..

Jag ska strax gå och göra lite gurk och morotsstavar och 2 olika dipper, gott gott!

så finaaaa♥ you're the best

Inte orkat blogga..

Hejsan =)

Har faktiskt inte orkat blogga..
Men i lördags var jag med Anton, Rasmus och Felicia. Kollade melodifestivalen. Lika kul att umgås med dom som vanligt! Sov hos A och igår åkte jag hem till mamma. Tog det bara lugnt hela kvällen.

Idag var det första skoldagen efter lovet. Det var äckligt jobbigt att gå upp imorse.. Usch! När är påsklovet!?
Gick direkt hem till Fia efter skolan, åkte till IKEA och in till stan. Ikväll är det dans igen efter 2 veckor. Det var ju inget på lovet, så det ska bli riktigt kul att dansa ikväll! den 14e börjar jag och Cornelia på ragga också ju, DET längtar jag verkligen till♥

RSS 2.0