nyhet från H&M


49,50:- Vilket pris för en så snygg klänning! Tyvärr slut i min storlek..

i got a thing for shoes



Nr 1 - Har redan de här snygga Marble klackarna i en annan version men pga att de är de perfekta partyklackarna och det grymma priset så beställde jag hem ett till par. 89kr gick det på!

Nr 2 - Jag är i extas! Av en ren slump hittade jag de här perfekta kilklackarna. Var inne på H&M och där stog dom på en hylla, helt nyuppackade och bara väntade på att någon skulle hitta och älska dom. Denna någon blev jag. Även dessa har jag i en annan version, helsvarta, och de är några av de populäraste i min skosamling. Att de nu fanns i leopard var som om en dröm slagit in. Grymt pris här också, 99 ynka spänn!

Nr 3 - Jag var i behov av vita tygskor och min snälla mamma hittade dessa otroligt söta skorna inne på H&M. Även dessa för endast 99kr. De kommer användas väl, precis som de andra skorna kommer. Tack mami!

RIX FM FESTIVAL 2010

På torsdag kör vi igen! Då kommer Rix FM till Kalmar och resten av helgen håller stadsfesten igång. Det här är enligt mig något av det bästa på hela året. Ses vi där?




Last year

nerd

Häromdagen när vi var på Bikbok köpte David sig ett par nördbrillor som kostade 69kr, men när han skulle betala sa hon i kassan att man kunde få TVÅ par för 59kr så han fick ett par gratis + 10kr. Är det bara jag som tycker det är lustigt? Det var bra ju, men konstigt. Iallafall så fick jag det andra paret. Snällt, tack David!

thanks sis

Hej! Nu var det verkligen längesen jag bloggade. Jaja, min syster har varit i Sthlm och kom hem med två presenter till mig.

Kinderäggschoklad, SJUKT GOTT!

Skosmycken i mörkt silver. Tusen tack Fia! Du vet vad jag gillar♥

new shit



jumpsuits



RAIN

Herregud vilket oväder! Spöregnar och blåser. Usch. Men jag och Cornelia trotsade vädret och drog oss in till stan. Kollade marknaden, men de flesta hade plockat ihop och åkt pga vädret. Så vi kikade i massa affärer istället, och det blev oväntat mycket shopping.. Vi käkade på 4 Kök också. Bra dag, om man inte räknar med vädret.

Den här fina väskan köpte jag och Cornelia tillsammans.
Det är ingen bra bild alls, men väskan är jättefin.

23 juli

Hej =)
Gud vad tråkig jag varit de senaste dagarna. Men har faktiskt inte haft något vettigt att säga. Busar med lilltjejen och igår var vi på stranden. Imorgon ska jag på marknad med Cornelia!
Haha jag och syster på Midsommar♥

SUPERGIRL


Spexfotot i nian


ras

villken ras är det?
visa lite mer bilder på henne, så söt ju!:)

Tack! Visst är hon helt underbar :D Hon är en chihuahua/papillon.

min trötta tjej






Jag är med hund!


Min fina lilla tjej som vi hämtade idag! Hennes namn är DeeJay♥

haga park

Hejsan!

Idag hängde jag med mamma och Magnus till Haga park för att surfa. Nice!

BLUE




ny ring





grillat

Heeej =)

Igår var jag på IKEA med mamma. Jag köpte en fin spegel. När mamma skulle åka hem mötte jag Fia, David och Jonas. Vi gick lite på IKEA och Modehuset. Jag köpte två jättefina ringar. När vi kikat där åkte vi till Maxi och handlade massa mat. Sen åkte vi hem till Fia och David och åt där. Mmmm vad gott det var! På kvällen stack jag hem till Anton, äntligen har han kommit hem från Gbg. Har saknat honom så.

kvällsdopp

Hejsan!

Hos David fick vi jättegod mat. Enchiladas, kärleksmums, bullar, någon annan god grej och tårta. Det var trevligt där och för en stund hoppade jag tillbaka i tiden till då jag var 15, jag fick köra Davids lillebrors moppe. Det var kul! Nyss kom jag hem från ett kvällsdopp med Fia, David, Jonas, pappa och Nathalie. Det var faktiskt skönt i vattnet. Vi var på Stensö.

Nu har jag, pappa och Nathalie satt igång en film och imorgon ska jag nog till IKEA med mamma. Har sett en fin spegel jag kanske ska köpa. Men vet ni vad, vi hörs imorgon istället. PUSS GODNATT!

Bild från när jag var i Dalarna förra året.

oväder

Herregud vilket väder det var imorse! Runt 7-8 låg jag och drömde om att jag duschade haha, sen blixtrade det till så jag tittade runt omkring i duschen och tänkte "Va, är det någon här inne som tar kort?" men knappt en sekund efter så kom världens booooom och åskan var precis utanför mitt fönster så jag vaknade. Jag har aldrig någonsin hört åskan så högt och nära förut. Det var ganska läskigt. Man brukar ju höra åskan mullra lite, men det var verkligen en fet skräll med massa booms och ah herregud. Spöregnade gjorde det också.

Sen ska jag på kalas. Min systers pojkvän David fyller 21 idag. Grattis! Och efter det får vi se vad som händer. Kanske bara sitta inne och mysa framför tvn eftersom det är perfekt väder för det.

Fia och David på Fias bal förra året♥

Wille Crafoord

Idag har jag köpt en liten rosa mjuk säng. En rosa säng till min lilla prinsessa som kommer på tisdagmorgon.

Närsomhelst kommer mamma, Magnus, Fia och David och hämtar mig. Vi ska till Öland och äta middag och titta på Wille C när han uppträder i kackelstugan. Det är en ny tradition att göra det varje år. Jag var med förra året men för mamma och Magnus är det tredje gången nu. Vad händer hos er ikväll?

beach outfit


I onsdags på Öland.

Linne - Monki
Shorts - gamla jeans som jag klippt av
Väska - H&M
Brillor - Lindex (eller Åhlens?)
Bikini - H&M

YOU'RE SIMPLY THE BEST


..better than all the rest♥


tisdagkvällens outfit


Ja, här har ni mig!

Shorts - Gina
Linne - Gina
Tunn kavaj - Gina
Skor - H&M
Väska - H&M

underbara dagar på öland

De senaste dagarna har varit toppen med mina tjejer! I tisdags kom vi till Öland och att träffa alla flickor igen var underbart. Vi har haft det jätteroligt med massor med sol, bad, god mat, en kväll på böda, skratt och flera timmars mys och tjejsnack. Ni är bäst!






































ÖLAND

DRAR TILL ÖLAND MED TJEJERNA. ÄNTLIGEN FÅR JAG TRÄFFA ALLA IGEN, SAKNAT SÅ HIMLA MYCKET! HEMMA TORSDAG! TJOHOOOOOO

ikväll är det fotboll som gäller

Hej på er!

Igår var vi i Bollnäs. Jag köpte gammelrosa gardiner. Till mitt romantiska rum. På kvällen åt vi grillat.

Idag åker vi vidare till Norberg. Det ligger i Dalarna. Där bor Magnus mamma. Vi ska åka längs Siljan och kolla på massa sevärdigheter typ.. Sen övernattar vi i Norberg och imorgon är det back to Kalmar som gäller.

Ikväll blir det pitabröd med skinka och brieost framför VM finalen! DET FÅR NI INTE MISSA! Spännande match med två toppenlag. Tyskland fick ju bronset igår. Idag hejar jag på holländarna. Men det gör inget om spanjorerna vinner, för dom är grymma dom också.

Over and out.

9 juli

Hejhej!

Åkte som sagt till Söderhamn idag. Kollade runt där och jag köpte en jättefin röd jumpsuit. Ni får se den när jag kommer hem. Sen åkte vi till en fiskrestaurang precis vid vattnet och käkade. Fast fisk är inte direkt min grej så jag åt fläskfilé istället. Efter det åkte vi till ett ställe som heter Kungsholmen. Där förlovade sig Daniel och Viktoria. Skitfint ställe! Det var en fin liten ö med ett gigantiskt hus som var nästan lika stort som ön. Det fanns massa flottor och badtunnor och ja, massa fina grejer. Det var också en jättefin bro över till ön. När vi kikat där åkte vi hem och fikade, gick en nästan tvåtimmars promenad med hundarna och när vi kom hem åt vi jordgubbar. Haha vi bara äter och äter..

Eftersom jag sov ganska dåligt inatt så ska jag strax lägga mig. Saknar Anton.. Godnatt♥

Hälsingland

Godmorgon!

Igår åkte vi bil i 10 timmar.. När vi väl var framme fikade vi och gick en långpromenad med hundarna. Sen var det bara att gå och lägga sig. Nu har vi nyss ätit frukost och jag ska fixa mig lite. Vi ska åka till Söderhamn och kika lite. Jag har faktiskt inget mer än det att skriva.. Så vi hörs antingen senare eller imorgon.♥

Förresten. Här där jag är är ett av Sveriges björntätaste områden.. Tänk om jag springer på en björn. Eller en varg eller ett lodjur. Eller kanske en älg.

mer shopping från gbg

Vet ni vad det bra är? Allt, EXAKT ALLT, som jag köpt har jag köpt på rea :D


Underbar korsett som jag alltid velat ha, äntligen var den på rea!

Baslinne med fin färg. Jag är ett lila-freak.

Helt underbar klänning. Perfekt!

Likadan fast i svart. Love.


Snygg kjol med dragkedja där bak.

Halvhöga shorts. Älskar färgen.

Likadana som de svarta höga chinosen jag hade på mig häromdagen. Grått är grymt!

Jag har köpt en kudde.. Jag! För mina egna pengar. Men den var ju så fin, och på rea också. Passar perfekt till mitt rum som jag gör om hos mamma. Mitt romantiska rum.

strandhäng

Hello!

Igårkväll somnade jag bredvid en gosig Anton och imorse gick vi upp tidigt och drog iväg till stranden. Det blev Möllstorp. Första doppet - check. Låg och stekte i solen och badade. Käkade pizza till lunch och åkte tillbaka till Kalmar. Drog till Ängö och solade. Emil, Hampus och Jäger kom dit också. Erik tittade förbi en snabbis. Killarna badade, men inte jag. Jag låg i solen. Vi lyssnade på musik och helt plötsligt hör vi alla ett ljud. Vi tittar dit och vet ni vad vi ser? Det är helt sjukt asså! Vi ser en tornado typ, i vattnet! En stor "snurr" i vattnet som sträcker sig säkert 15 meter upp i luften med bara massa vatten som blåser runt. Seriöst det var skitskumt. Hann filma jättelite på håll innan den försvann.. Hur skapades den asså? Helt sjukt. Men skitcoolt att se. Grymt! Jag har tyvärr inget youtubekonto och vet inte hur man lägger in och så.. Men om någon hjälper mig någon gång kanske ni kan få se klippet..

Imorgon drar jag iväg till Hälsingland. Vad jag ska göra där? Ingen aning..

rare fashion





Om Nelly.com Outlet

vart ligger det?

Ja, jag fick den här frågan och tänkte berätta lite om stället. Det ligger i Åhaga som ligger i (eller lite utanför?) Borås. Först trodde jag att det skulle vara typ som på hemsidan, men jag hade lite för höga förväntningar. Det fanns massa fina grejer, men långt ifrån det som finns på hemsidan. Det var massa rea där, men jag antar att det är därför det heter "outlet". De fina grejerna som finns på Nelly.com fanns inte där. Det var mest saker man bläddrat förbi på hemsidan, enligt mig iallafall. Men som sagt, det fanns en del fina grejer där! Och man kan faktiskt fynda riktigt snygga kläder/skor. Kolla bara på skorna jag köpte ;) Och två klänningar som snart kommer upp..

6 juli

Igår kom vi hem vid 5-halv 6 tiden. Spenderade kvällen med Anton. Idag ska vi se på fotboll med Emil. Holland är ju i semifinal! Tjohooo!

På torsdag åker jag iväg igen..

tre skor rikare, trehundra kr fattigare

FYNDAT PÅ NELLY OUTLET!


Snygga boots som går att vika upp så det blir stövlar.


Tuffa gladiatorpjucks.


Söta gråa klackar.

en del av paradiset


änglakör *haaallelujaaah*

stan och liseberg-outfit

Imorse när vi skulle ut på stan var det lite grått ute. Eller, hela dagen har faktiskt varit molnig, men dock väldigt varm. Perfekt Liseberg-väder faktiskt! Så det fick bli långbyxor idag. Lite halvkassa bilder tagna i ett Gina omklädningsrum, hehe...


Linne - Nelly.com
Höga chinos - Gina Tricot
Jeansjacka - Gina Tricot
Tygskor - H&M
Väska - H&M
Bustier - H&M

LISEBERG

Shoppade loss på Gina och åt kinabuffé innan vi styrde stegen mot Liseberg. Där spenderade vi dagen och vi åkte alla roliga karuseller och skrek och skrattade. Alla fem satt i samma båt i favoriten flume ride och jag trodde ett tag att vi skulle sjunka. Och jag har aldrig blivit så blöt i den innan. Sjukt kul. Spelade på godishjul och förutom bilderna i förra inlägget så vann vi en chipspåse och två vanliga plopp. Mycket mycket bra dag.


skills



Lockigt hår efter en dusch i flume ride.

andra dagen i götet

Godmorgon!

Precis kommit in på rummet igen efter en god frukost. Snart ska vi dra ut på stan. Det blev ändrade planer eftersom Liseberg har öppet längre än stan. Så då tänkte vi att vi kan gå på stan först och sen vara på Liseberg hela eftermiddagen och kvällen! Nu ska jag fixa mig det sista. Vi hörs senare!

suddigt

Försökte ta en fin bild i bilen påväg upp, men ja, ni ser ju hur det gick..

GÖTEBORG

Hej hej!

Det här har varit en lång men bra dag!
Klockan 8 imorse åkte vi hemifrån och efter 5 svettiga timmar, ett stopp på Burger King och Max var vi framme i Gbg.. Vänta ska duscha nu.. Så nu är jag tillbaka =)

Hur som helst.. När vi kom fram försökte vi hitta till hotellet och efter några om och men så kom vi fram. Då drog vi ut till Nordstan. Det är en stor galleria med massa affärer. Det blev lite shopping och när det stängde gick vi till hotellet och lämnade våra grejer. Sen gick vi rätt över vägen till en restaurang. Jag åt en jättegod pasta och kycklingrätt. Nu sitter vi på hotellet och ska kolla lite fotboll. Go Spain!

Imorgon ska vi gå upp i tid för att äta en god hotellfrukost och sen vara på Liseberg när det öppnar! Kul! Jag vet inte hur länge vi stannar där men efteråt kanske det blir lite mer shopping. Fast vi ska i och för sig shoppa på måndag igen, så vi får se.. Men hörrni, vi hörs mer imorgon. Ha en bra kväll♥

café corner

Godkväll bloggen!

Bestämde mig för att dejta Linda ikväll så vi gick in till Corner och satt där hela kvällen. Skitmysigt. Vi pratade och delade på en gyrostallrik, inte för att vi var hungriga, utan för det var riktigt gott. Vi gick förbi KM eftersom båda våra BF's var där inne. Så de kom ut och pussade lite på oss. Efter det gick vi hem och nu har jag precis krupit ner i sängen. Imorgon blir det en tidig morgon, vi åker till Göteborg runt 8 på morgonen.. Så med dom orden säger jag godnatt. Godnatt!

fotboll

Hej hej hallååå!

Jag och Emma satte oss på Ming Palace. Dom öppnade ju i måndags tror jag. Så vi var tvungna att springa dit. Vårt favoritställe ju! Valde bort den goda buffén för vår specialare: Kyckling med cashewnötter. Ååååh, det var lika gott som vanligt. Helt underbart. Har ni inte ätit där så MÅSTE ni testa stället! Vi satt där och åt väldigt länge, pratade om allt möjligt. När vi var klara sprang vi in på Bikbok för min syster ville ha en sån baddräkt som jag köpte häromdan, fast svart, så jag haffade den sista i rätt storlek till henne. Efter det gick vi ner till Kattrumpan för att sola. Skitmycket folk där, men vi fick en ganska bra plats. Låg där jättelänge och sen hoppade jag på min cykel och trampade hem till Anton för att kika lite fotboll med han och Emil. Brasilien-Holland ju!! I halvleken cyklade jag hem och nu sitter jag hemma och tittar med pappa. Spännande! Portugal åkte ut, tråkigt nog.. Men nu vet jag inte vem jag hejar mest på av Brassarna och Holländarna. Tycker om båda ju! Ja, vi får väl se..

Ikväll ska jag kanske träffa Anton och Emil. Får se om det blir så. Jag måste börja packa lite snart också för imorgonbitti rullar jag, Fia, David, pappa och Nathalie iväg till Gbg och stannar tills på måndag. Det blir shopping och Liseberg. Tjohooo vad kul! Bo på hotell också, det gör man inte så ofta så det gillas.

2 juli

Tjoho!

Hinner bara uppdatera lite snabbt. Ska göra mig iordning sen dra in till stan för att luncha med Emma. Det var väldigt längesen så det ska bli roligt att träffa henne och catcha up lite.

SWIMSUIT AND JUMPSUIT

En snygg baddräkt med djup ryggurringning.


En mysig skön jumpsuit som precis som baddräkten har en fräsch färg när man är brun och fin.

En lite festligare jumpsuit med snygga axeldetaljer.


en ny medlem i familjen

Åh vet ni. Den 19e juli kommer det förmodligen komma en ny medlem till familjen. En liten, busig, hårig medlem med fyra ben..♥


igår

Igår gick jag upp i tid för att sedan dra in till stan med Linda. Kikade lite i affärer, inne på Bikbok köpte jag en jättefin baddräkt. Sen drog vi till Konsum och köpte fika. Cyklade ner till Kattrumpan och la oss och solade. Det var helt sjukt varmt! Vi klarade av att ligga där ungefär en och en halvtimme sen stack vi hem till mig. Tog bussen till Modehuset där jag köpte två fina shortsdressar inne på Cubus. Åkte hem till mig igen och åt kycklingsallad. Sen kom mamma och hämtade mig och Fia och vi åkte till Ikea där jag köpte lite grejer till mitt rum. Blev hemskjutsad igen och hoppade på cykeln till Anton och sov där.
Ni får se bilder på det jag köpte senare!

Kolla vad lustiga mina armar ser ut haha!
klänning - H&M
skor - H&M
väska - fått av Anton


RSS 2.0