music makes my heart beat

Musik.

Musik spelar en väldigt stor roll i ens liv. Man kan lyssna på olika sorters musik beroende på humör. Många klär sig efter sin musikstil, t.ex hiphopare, punkare. Man kan alltid lyssna på musik, när man kör bil, dansar, städar, sjunger i duschen, ja när som helst helt enkelt. Vad har ni för musiksmak? Jag tänkte iallafall berätta lite om min som jag haft genom åren.

7-9 år - Som den lilla flicka jag var älskade jag såklart flickmusik. Och vad är då flickmusik? Jo, Britney Spears, Vengaboys, Spice girls, Aqua och allt sånt där. Antar att de flesta småflickorna lyssnade på det här? Man gjorde danser till låtarna och klädde sig i rosa kläder och mimade.

9-12 år - Under den här tiden (kan ha varit tidigare också.. kommer inte riktigt ihåg) så var det enda jag lyssnade på hiphop, r'n'b och rap. Mina största idoler var bland annat 50 cent, Ciara, Missy Elliott, The game, Beyonce, Lil wayne m.m. Men min kung, det var Eminem. Jag gick runt med baggyjeans, köpte stora tshirts med Eminem på. Skulle på Eminems och 50 cents konsert i Sverige och blev skitledsen när den sen ställdes in.

12-13 år - Jag har alltid älskat Håkan och Kent och det var väl här vid den här tiden jag verkligen fastnade för dem! Det enda jag spelade var Gårdakvarnar och skit, Kom igen Lena, 747 och alla dem där låtarna man verkligen fick tolka på sitt eget sätt. Jag älskade hur Håkan och killarna i Kent tänkte. Att deras texter fick en att tänka efter och man tog till sig av allt de sjöng. Mitt motto på den tiden var "Jag tror inte på Gud, jag tror på Håkan".

13-14 år - Lyssnade på det mesta, det som spelades på radion och gamla goa låtar. Mest spelade låtar de året var nog bland annat I'm yours, Rock this party, Give it up, Everytime we touch, några 50 cent låtar och en himla massa mer. Började även få upp ögonen (eller ska jag säga öronen..) för Blink 182.

14-15 år - Blink, blink, blink! The Format, The red jumpsuit apparatus, Hellogoodbye och musik i den stilen var det som spelades i mina hörlurar. Det var min baby A som fick mig att börja lyssna på det. Och det är jag jätteglad för, för den här musiken är så sjukt bra. Blinks låtar är galet bra och om de kommer till Sverige snart ska jag definitivt gå på deras konsert.

15-17 år (jag är 17 om 2 veckor) - Det har varit väldigt blandat. Om ni tänker på alla dom jag skrivit, och mixar ihop det till en enda musikhög, då får ni fram min musikstil just nu. Jag älskar allt! Det har ju också tillkommit massa nya artister som bland annat Lady Gaga. Jag är en allätare. Det beror som sagt på humör och tillfälle. Till party älskar jag r'n'b och hiphop. Är man ledsen kanske man rotar fram en gammal Håkan låt.

Jag är inte säker på åldrarna men jag tror det ska stämma ungefär. Och det är ju såklart en himla massa mer artister, grupper, band och låtar jag lyssnat på men jag skrev ner de jag först kom på. Musik betyder så himla mycket och jag älskar när man hör en gammal låt och får en sån där nostalgi-känsla. 

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg, men jag hoppas ni orkar läsa. Lite kul faktiskt =)

Finally

Puh.. Äntligen färdig med engelskan. Jag hoppas mitt arbete duger nu bara. Men det gör det ju förhoppningsvis. Vi gör ett grupparbete just nu. Om engelsk-talande länder och jag och 2 tjejer till fick Irland. Så jag har skrivit om Irlands sporter, musik och film. Vi ska lämna in det och även redovisa inför klassen. Och jag som alltid blir så nervös när jag ska prata inför klassen. Hatar det! Men redovisningen skulle inte vara så lång tror jag så det kommer nog gå bra.. Jag är ju inte själv där framme iallafall! =)

Åh vad roligt att höra mig babbla på om skolan va? Verkligen.
Nu ska jag bara ta det lugnt. Jag skriver kanske en gång till innan jag lägger mig, men annars hörs vi imorgon!

Glass med chokladsås

Usch vad det är jobbigt att plugga! Så himla tråkigt. Så nu tycker jag att jag var värd en liten paus med glass, banan och chokladsås ;) Tyvärr var kolasåsen slut buhu, men choklad funkar det med. Sitter och kollar på Project Runway också. Det är ett väldigt bra program. Designerna är så himla duktiga! =)

Men nu ska jag hugga in på glassen!

Computer Bag


Okej nu blir det väldigt mycket Gina..
Men de här väskorna var ju helt underbara! Perfekt för bloggdatorn hehe. 249 kr♥
Absolut älskar de två stora pyranitarna!

Gina T


Superfina jeans för bara 199kr, Gina Tricot. Finns i mörkare blå och svart också.
Jag vill helst att de ska vara lägre i midjan, men om man har en tröja över så syns ju inte den höga midjan. Eller om man kör på instoppat, det kan med vara snyggt på höga jeans =)

Perfect Jeans


Jag har äntligen hittat dig! Den perfekta jeansjackan. Jag hoppas verkligen du är lika fin på riktigt som på bild♥ Gina Tricot 349kr. Du står nu med på min önskelista, hehe


Sista januari

Goddag bloggen!

Igår hade jag jättekul! Har inga bilder, men det gör nog inte så mycket =)
Tänk att det är den sista januari idag, tiden går verkligen jättesnabbt. Imorgon är det februari och igår var det 2 veckor tills jag fyller år (tjohooo). Vi har sportlov snart också, underbart!

Men kan tyvärr inte skriva så mycket mer just nu för jag måste plugga järnet! Har en engelskaredovisning på tisdag som jag måste skriva färdig. Men jag skriver senare ikväll igen.

Hugs!

Meet Me Halfway

Hallå! =D

Sitter just nu hemma hos A, har precis käkat gyros från KG (godast i Kalmar!!) och nu väntar vi på att några vänner ska komma. Vi har fixat oss lite och så, så nu sitter vi och dunkar låtar som Meet me halfway, Bad romance och Hit the floor. Partylåtar helt enkelt! =)

Förut så var vi på Stadium i Hansa City. Jag köpte lite nya fina träningskläder. Det behövdes verkligen! Men nu ska jag kila, have a great night y'all!

Och återigen.. vårt älskade h&m


Skitfina våriga armband från h&m's barnavdelning. kostar bara 29,50kr så jag ska absolut köpa det rosa eller gröna. Hade helst velat ha den rosa i silver, eftersom jag inte använder guld så mycket. Men det finns ju inte så det får bli antingen den i rosa-guld då för den är så fin, eller den jättefina jättevåriga ljusgröna! =)

H&M


Gulligt halsband från h&m barn, 29,50kr♥
Finns även i rosa.

Happy


Kommer ni ihåg de här jag bloggade om? De är påväg hem till mig just nu♥ Jag är jätteglad.
Så snyggt att ha till en hög kjol/shorts och en oversize kavaj. Frågan är om man vågar ha det? Jaa.. Det är ju så fint.

Grattis!

Hej hej!

Sitter just nu och väntar på mat. Det blir kycklingsallad, mmm vad gott!
Vad ska ni göra ikväll? Jag ska bara mysa med familjen. Äta godis, kolla film och så! Imorgon ska jag och A shoppa lite först på dagen och äta thaimat eller pizza eller något, sen på kvällen ska vi träffa några vänner. Det kommer bli jättekul =D

Men nu ska jag gå och se om mamma och Magnus behöver hjälp med maten.

Och förresten. Ett stort grattis till min pappa som fyller år idag. Han är i Sälen just nu men jag hoppas han får en bra kväll♥

h&m


Den här klänningen är en enkel bra-att-ha-klänning men mönstret gör den extra snygg och jag gillar den starkt =) Den svarta är ju skitsnygg! h&m 199kr.

Lalala

Hej =)

Idag har jag faktiskt inget roligt eller ens något tråkigt att säga..
Bara att klockan ringde alldeles för tidigt imorse, hade helst legat kvar några timmar till. Särskilt när det låg en fin pojke bredvid mig och sov. Fusk på honom att han började 12 idag.. Men det var bara att kämpa sig upp ur den varma sköna sängen när klockan ringde och sätta igång att göra sig iordning.

Och Malin längtar tills på lördag, ohja♥

Godnatt!

Har varit hos min syster hela kvällen, kom hem för kanske 20min sen. Kul att gå hem i 20cm hög snö med converse.. Jag som inte använt mina converse på hela vintern för jag är rädd att de ska gå sönder tänkte imorse "ah men idag är det inte så mkt snö och det snöar ju inte.. Perfekt! Jag som saknat mina converse." Och ja, självklart så kommer det snö som bara den. Typiskt.

Ja nu hade jag iallafall tänkt sova, så godnatt med er!♥

Önskeoutfit


Partyparty


Sommar nu tack!

Usch och fy vilket väder det är ute! Snöar jättemycket och det är skitkallt. Imorse snöade det iallafall inte men nu är det ju värsta stormen.. Lite sommar skulle man inte tacka nej till just nu!

Ge mig sommar med varma ljusa nätter, jeansshorts och solbrillor! Längtar sönder.

Mer snyggt för veckans alla dagar


Weekday we like

MTWTFSS


Supersnygg tröja från Weekday. Så mysig, men samtidigt gör dragkedjan den sååå snygg!

Simhallen

Hej bloggen! =)

Sitter just nu hemma hos min pojke. Jag har sovmorgon imorgon till 10 så jag ska sova här.
Idag var vi ju i simhallen med klassen, vi körde vattengympa haha. Det var ju ganska jobbigt kan man säga! Efteråt blev det bastun med tjejerna ganska länge och Linda och jag delade på en pommestallrik efteråt, mums. Mitt hår luktade så äckligt av simhallen så jag har precis duschat igen. Hatar simhallslukt!

Asså vet ni? Jag har fått ett nytt beroende. Kan ni gissa vad? Apelsinjuice. Helst Bravos också. Det är sjukt gott och jag är sugen på det hela tiden. Är det varje morgon, var det igårkväll när jag skulle sova, är det just nu.. Jag måste ha apelsinjuice! Herregud det är sjukt hahah freak-Malin. Ska be A skjutsa mig till Maxi sen hehe..

Ha en bra kväll people♥


Grattis bloggen!

Idag fyller du en månad hehe, ett fett grattis till dig!

Dansen gick bra, lika skoj som vanligt.
Imorgon ska vi till simhallen med klassen, det är ju inte det roligaste jag vet, men men..
Vi har iallafall sovmorgon till 11 och det gillar jag starkt!

Åh jag pratade nyss med A i telefon och han sa att det nog går bra att jag följer med på hans bal i vår =D Jag är överlycklig! Vet inte hur reglerna brukar vara? Om man måste vara 18 för att gå på det eftersom det serveras alkohol? Då är ju jag 17, och fyller inte 18 förens nästa år. Men det finns ju massa som hoppat över ett år så de går med de som är ett år äldre. Och de kanske inte fyllt 18 än? Aja, iallafall så tror och hoppas jag att det går och det skulle vara så kul! Ser fram emot det jättemycket.

Godnatt♥

Dans idag igen, tjoho

Hallå bloggen!

Om ca 20 minuter sticker jag iväg till dansen så just nu vilar jag bara och kollar på Simpsons.
Tyvärr så är Cornelia sjuk idag så jag får gå dit själv.. Krya på dig!

Jag och min storasyster har gjort en blogg nu och supersnälla Cornelia har fixat designen, men vi ska fixa lite till men när vi är klara och kommit igång lite så berättar jag vad vi heter =)
Det kommer bli roligt.

Men nu ska jag kila, vi hörs ♥

Drop-dead gorgeous


Kikade runt lite på internet och hittade de här två ursnygga topparna eller vad man ska kalla det. Tänk i sommar eller på fest under ett oversize linne med en fet ryggurringning. Så galet snyggt! Eller varför inte till en transparent tröja? Jag ska absolut köpa de här, i'm in love!


Mysiga tofflor


Har gått runt i mina nya fina tofflor hela kvällen. Fast mina är ljusrosa.
Jättemysiga och fina =) Skopunkten bara 99kr!

Dress


Den här klänningen har jag fått av min snälla mamma. Men frågan är, ska jag behålla den? Är den too much? Finns i svart också, men det känns lite tråkigt.

Min lördag

Tjoooosan! =D

Igår hade jag jättekul!
Först gick jag till A och var där ett tag. Sen vid halv 7 tiden hämtade vi upp Rasmus och åkte över bron till Färjestan, hem till Rasmus tjej Felicia. Vi var de första som kom, men efter ett tag kom Frida, Emil, Alex och Erik dit också.
Vi spelade massa spel och hade kul. Spelade tex. Med andra ord, Tp och Charader =) Väldigt nice. Runt 12 åkte vi hem och tittade på film, somnade ganska sent och vaknade vid 2 tiden idag.

Vad gjorde ni igår? =)

Imorgon är det dans som vanligt och jag längtar ♥


Today I'm wearing this


- Ny jeansväst Gina 99kr
- Ny tröja Monki 63kr (tror jag)
- Ny ring h&m
+ tights med dragkedja h&m, ringar Gina.

23 januari

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och ska strax fixa mig. Ska till lille plutten idag =)
Ikväll ska vi nog träffa lite vänner och umgås. Blir trevligt!

Ska springa och torka håret, men vi hörs kanske senare!


Blingbling


Jag är galen i ringar! Helt tokig i dom. Och de här åtta är äckligt snygga och finns på Asos. Give meeeeeee.

Shoes


Inne på Monki idag hittade jag de här apsnygga skorna! I fell in love. Men min plånbok strejkar just nu..

tonight

Hej bloggen.

Ikväll ska jag bara mysa med familjen och äta tårta sen igår + chips och dipp.
Vad ska ni göra? =)

Idag var jag hemma från skolan, hade en dålig dag..
Träffade A en stund, sen gick jag, Linda och Carin till stan. Shoppade lite & blev på bättre humör.
Jag köpte en body, tee och linne på Monki och en jeansväst på Gina. Underbart! Allt på rea också, tjoho. Visar kanske imorgon.

Men nu ska vi sätta på en film, ha en bra kväll. ♥


Hoodie


Hittade skitfina och mysiga hoodies från Cubus.
De här snygga skulle jag inte tacka nej till!

Firat Fii

Nu har vi firat min syster =)

Vi åt jättegod mat och tårta. Så nu är jag proppmätt. Fia fick massa fina presenter och jag tror hon är nöjd. Vi ska förresten göra en blogg tillsammans, vi ska bara komma på ett bra namn först =)

Nu ska jag läsa bloggar och ta det lugnt.. Imorgon efter skolan ska jag och Linda till stan. Carin skulle hänga med en stund också tror jag. På kvällen har jag inga planer än så länge. Får se =)

Ha det bra! ♥

GRATTIS <3

Stort grattis till min fina storasyster på 20års-dagen <3


Bikbok


Den här klänningen från Bikbok har ju funnits ganska länge.
Men jag tycker den är så himla fin. Jag skulle vilja ha en i någon färg, men svart är också jättefint!

Plugg

Hej, ledsen att jag är så osocial, men jag måste sätta igång med plugget.
Har svenskaprov imorgon. Och min syster fyller ju år imorgon så kommer nog inte ha tid att skriva då heller. Men till helgen har jag massor med tid =) Så då blir det bättre med uppdatering.


HUGS!

Presentshopping

Hejhej!

Idag efter skolan åkte jag och pappa till stan för att köpa presenter till min storasyster som fyller 20 på torsdag =) Vi hittade massa fint och hon kommer nog bli jätteglad.
Jag hittade också massa massa massa som jag vill ha. Massa fina nya vårkläder! Men tyvärr så är min plånbok tom.. Buhuuu.. Lite tråkigt. Men tur är att jag fyller år om 3 veckor på lördag, TJOHO =D

Imorgon slutar jag tjugo i 5.. Sen måste jag hem och göra vad? Jo, PLUGGA!
Det kommer bli sååååååå roligt. Not.

Men jag har inget bra att skriva om så vi hörs.
Over and out.

Snygga linnen

Jag hittade underbart snygga linnen på Monki's hemsida.
När de kommer ut i butik tänker jag köpa allihopa, i massa olika färger!
De är helt perfekta i sommar till jeansshorts. Love it!




girls


Bild till vår tidning i skolan.
GIRLS, YOU'RE AWESOME!

Pics


Alla fina tjejer

Linda&Malin

I bilen påväg till stan

Nelly&Matilda

Lite rolig bild men jao

Linda&Malin igen

Linda, Matilda, Karin & Linda

Crazy Karin haha

Avslutar med en bild på mig & Linda.
Haha rolig, men där ser ni lite vad jag hade på mig iallafall.
Höga shorts från Cubus
Paljettkorsett/linne Gina

Det finns mer bilder, men jag tycker de här räcker =)
Nu måste jag pluggaaaa...

18 januari

Heeeeeeej!

Åh mitt internet funkade inte på hela dagen igår. Usch! Så jag kunde inte lägga upp bilderna eller något..
Men de kommer i nästa inlägg =)

Lasergame i lördags var jättekul! Tyvärr förlorade mitt lag men hey that's okey. Efteråt åkte vi till mc'd och köpte gott och även till Maxi för lite godis. På kvällen blev det bara film och mys!

Jag ska strax lägga upp bilderna men sen måste jag plugga.. Ska lämna in ett stort arbete i samhälle imorgon som jag måste göra klart nu. Ikväll sticker jag iväg på dansen igen, JIPPI =)

16 januari

Åååh hade precis skrivit ett inlägg men mitt internet krånglar så det försvann.. typiskt.

Men iallafall så hade jag jätteroligt i torsdags och vi började kvällen hos Karin och Matilda. Sen åkte vi till någon Oskar och var där till 11 då vi gick till bistro och dansade hela natten. Hade jätteroligt! Efteråt gick jag hem och sov hos A.

Igår var jag med Jossah. Tog det bara lugnt och kollade på film. Båda var så trötta så vi somnade runt halv 1.

Idag ska jag vara med plutten och ikväll ska vi spela lasergame med några vänner. Blir kul. Efter det ska vi bara hem och ta det lugnt. Jag sover nog hos honom med, om inte han sover hos mig!

Ha en bra lördag =)
Bilder från i torsdags kommer nog imorgon.

Party

Heeeeeeej!

Nu har jag fixat mig och så och ska strax iväg för att hämta upp Linda, så ska vi åka till Karin där de andra tjejerna är =) Det kommer bli jätteroligt och förhoppningsvis tar vi massa med bilder jag kan lägga upp här imorgon.

Ha en trevlig kväll!
hugs!


Plugg

Hejsan!

Jag har pluggat i några timmar nu.. Skrivit på mediekunskapen som ska lämnas in imorgon och om det är klart idag så behöver vi inte gå på lektionen imorgon (sovmorgon hallelujah!).

Just nu sitter jag och skriver på en liten text som vi ska ha i vår tidning vi gör. 
Tidningen gör vi i samhällen och jag och några tjejer gör en modetidning men eftersom det är samhälle måste man ha med mänskliga rättigheter och det är inte det lättaste att få med.. Men vi har fixat detta väldigt bra tycker jag! Har tagit med viktiga ämnen som tex. barnarbete, h&m's kampanj Fashion Against Aids och även Peacemärkes trenden.
Tror det blir bra, =)

Imorgon blir det fest med mina flickor och det kommer bli skitroligt!
Bloggar nog lite imorgon innan jag drar hem till Karin men sen hörs vi inte på hela kvällen. Men vi hörs ju förmodligen på fredag =)

Hugs!

paljettskor



Dom här skorna är så snygga! Lite Converseinspirerade. Damn i want them! Finns på h&m's barnavdelning och de finns i turkos också men jag föredrar de här två! Ska önska mig de i födelsedagspresent =) endast 149kr!

Rätt skola?

I fredags påväg till samhällslektionen.

Några tjejer i klassen: Är det här vi ska vara? Är det rätt klassrum?
Då kommer Frida in i diskussionen: Är vi ens på rätt skola!?

Jag dog av skratt.

Lasergame

Igår på idrotten körde vi lasergame! Det var riktigt roligt och jag känner mig jätteduktig för jag och Carin tog högkvaretet 2 gånger ;) höhö. Men tyvärr så förlorade vårat lag men vad gör det =)

Bild från Fridas mobil.
Tog några med min med men har inte min mobilsladd här hos pappa.
Och ni tjejer. Gud vad jag tycker om er, ni är verkligen urbra <3 Hela högen är underbara. + Petra och Carin som inte är med på bilden.

just dance

aaaaaaaah herregud!
Att dansa var verkligen så sjukt kul!!! Jag har ju gått i street innan men jag kommer inte ihåg att det var så här härligt asså. Visst jag har alltid älskat dans och så men har aldrig riktigt orkat ta tag i att gå på Dansinstitutet. Har sagt typ flera terminer "Amen nästa termin börjar jag.." Men det har aldrig blivit av. Men nu är jag så glad att jag äntligen började för det var det härligaste jag gjort på länge.
Först var det lite att jag bara behövde träna något så jag tänkte börja dansa igen, men nu när jag väl stog där så påmindes jag om hur mycket jag saknat det! Det var otroligt roligt och hoppas att jag inte tappar gnistan igen.
Längtar redan till nästa måndag!

Jag dansade som sagt med Cornelia och i mars börjar våran raggakurs med och det kommer bli super!
Både street och ragga är så sjukt snygga dansstilar. De snyggaste enligt mig tror jag nog.

Ah det var underbart iallafall, var tvungen att skriva av mig lite för jag har så mycket glädje inom mig just nu=D
Här kommer lite roliga bilder från när jag och några tjejer övade på dansen till cabaren vi hade i skolan.





Det är jag i svart väst och svarta shorts där uppe, sen här nere är det jag i mörkblått linne längst till höger.
Jag älskar de här bilderna för vi hade så himla roligt då =) minnen.

shake it like a pompom

Nuuuuuuuuuu ska jag strax iväg till dansinstitutet :D
Oj vad jag har längtat. Är lite trött och så, men förhoppningsvis blir jag lite piggare av den friska vinterluften och av att dansa!

Vi hörs väl efteråt eller imorgon, hugs!

Hatt

Kolla vilken snygg hatt jag hittade! Den här måste jag köpa till i sommar =)
Tänk till slitna jeansshorts, det rosa linnet i inlägget under, solbrillor och gladiatorskor. I love it!

en kjol - två tillfällen

jag gjorde två outfits med en kjol =)
En vardagsoutfit och en festoutfit. Allting är från h&m och det är kläder från deras sommarkollektion så det här passar nog bäst på sommaren, kanske lite kallt nu hehe..

vänster-vardag                                                      höger-fest

Jag skulle gärna ha de här outfitsen =)
Och det rosa linnet du.. Så sjukt snyggt!


Today I'm wearing this

Hejsan!

Skolan idag gick helt okej, lika segt som vanligt att gå upp klockan 7..
Nu ska jag bara vila upp mig lite och ta det lugnt, har ont i huvudet. För ikväll ska jag och C börja på dansen ju! Kommer bli fett kul och jag är taggad! =D Det är vid halv 9 om jag inte minns fel.


- Tjock mysig tröja Gina Tricot
- Nitskärp Lindex
- Stor ring h&m
- Små ringar Gina Tricot

Shopping


Nitskärp Lindex 79kr

Sammetskjol Cubus 99kr

Väska Gina Tricot 49kr

Linne Gina Tricot 29kr

Klänning Gina Tricot 49kr

Oversize tröja Gina Tricot 49kr

Paljettkorsett Gina Tricot 99kr

+ massa underkläder, hårspray och en sminkborste.
Är jättenöjd med mina inköp =)
Blev lite dåliga bilder men det får ni ta hihi!

en malin & linda dag

Hej hej =)

Igår åkte jag och Linda som sagt in till Hansa City och shoppade!
Båda hittade finfina grejer.
Runt 5 tiden blev vi fikasugna och satte oss för att fika, men då märkte vi att alla började gå mot utgången och de som kom för att gå in fick inte det för vakten och då märkte vi att Modehuset stängde då =( Och vi som inte hade hunnit med de bästa butikerna! Bland annat Gina Tricot.. Det var lite synd men det var bara att äta upp och sen bege sig ut i det kalla vädret.

Vi tog bussen till stan igen och jag gick till min syster och käkade sen åkte jag hem till Linda och vi hade det jättemysigt.
Badade bubbelbad, kollade film, drack te och pratade. Jag sov där också.

Idag när vi vaknade så fixade vi oss och sen åkte vi in till Modehuset igen för att kolla det vi missade igår. Jag hittade massa fint och jag ska strax visa er vad jag köpte både idag och igår =)
Sen åkte jag hem till min syster och vi kollade på film och så. Trevligt. Jag vet att du läser det här Fia, Hejhej! =D

Ja och nu sitter jag iallafall i min säng och skriver.. Imorgon är det skola igen och usch vad tråkigt det ska bli.
Men en grej som är toppen som händer imorgon är att jag börjar dansa igen! Underbart =D Street ska jag börja på. Och Cornelia ska också börja. Kommer bli jättekul. Har ju dansat innan, men bara någon termin. Men det är underbart verkligen.

Ah men nu ska jag ta kort på det jag köpte så vi hörs snart igen!
Kram så länge!

Today I'm wearing this



- Oversize linne Gina Tricot
- Kofta Gina Tricot
- Sammetstights Bikbok
- Armband h&m
- Ringar h&m
- Ringar Gina Tricot

Strax sticker jag iväg för att möta upp Linda.
Vi ska till Modehuset och spana in rean! Great.
Vi hörs senare, om jag hittar något fint lägger jag nog upp det här på bloggen =)
Hugs!

Paranormal Activity

Igårkväll såg vi Paranormal Activity.
Jag hade hört massa olika saker om den, endel sa att den var skitläskig, och endel att den inte alls var så läskig som dom hade trott/hoppats på.

Jag tycker den var skitläskig.
Usch! Visst var den lite seg i början men efter ett tag när det började hända mer och mer saker blev den mycket läskigare. Och jag tror ju på andar och sånt, så jag tror att sånt här kan hända på riktigt. Det är nog lite därför jag tycker den var så läskig också.. Men jag tycket absolut den var sevärd!
Min pojke sa att han inte alls blev rädd eller att den var läskig.. Yeah right ;) hehe, nämen det är bra för då kan han skydda mig. Hihi.

Smyckesträd

Godmorgon bloggen!

Gick upp lite innan elva idag eftersom jag sov hos baby och han skulle upp och hjälpa sin pappa och farbror med någonting, så då skjutsade han hem mig.

Så nu har jag fixat lite med mina smycken. Jag fick ju ett smyckesträd i julklapp så nu har jag äntligen hängt upp lite smycken på det. Blev fint, men det får inte plats så mycket på det lilla trädet så jag tror jag måste köpa ett till. Och kanske en sån där hand man kan ha ringar på, och något lite högre man kan hänga halsband på. Mitt träd har jag bara armband på just nu.

Thigh High

Det är så galet snyggt asså!
Lårhöga strumpor med ränder längst upp! Grr. Har alltid älskat det men aldrig vågat ha det, men i sommar ska jag absolut ha det.
Så snyggt till jeansshorts och converse.
Jag älskar de som finns på American Apparel, de är perfekta!
RSASKTH
De här med blå och röda ränder är mina absolut favoriter, dom SKA jag köpa!
Dom röda är också galet snygga, dom vill jag med ha.


Blir tokig, det är verkligen så snyggt!
Blir nog också att jag köper ett par "neutrala" med svarta ränder =)


äntligen fredag

Åh äntligen fredag.. hehe..
Nämen jag var ju i skolan idag och det var helt okej. Så surt att gå upp tidigt bara. Är så otroligt morgontrött ju.
Men nu är det iallafall fredag och det tycker vi om! Vad har ni för planer ikväll?
Jag ska iallafall träffa min baby och käka thaimat! Mums det är en absolut favorit.
Vi ska nog också åka till HansaCity tror jag. Hörde att det var massa rea där så vi ska kolla lite =)

Åh det har varit helt sjukt kallt hela dagen, visst? Jag har frusit jättemycket..
Jag vill ha sommar nu tack! Åh det ska bli så roligt i sommar. Jag och min pojke håller på att planera en resa och vi ska kanske åka med hans bästa kompis och hans tjej. Det kommer bli jätteroligt.
Jag har kollat ut massa lockande varma ställen som vi ska välja emellan. Vill ni veta vilka? Ni kanske har varit på något av ställena och kan rekommendera något eller säga om något är dåligt =)

Pattaya eller Nai Yang Beach i Thailand,
Platanias eller Hersonissos på Kreta,
Golden Sands eller Sunny Beach i Bulgarien,
Larnaca, Limassol eller Agia Napa i Cypern,
Cala Mayor, Cala Millor, Playa de Palma eller Palma Nova i Spanien,
Alanya, Antalya eller Kusadasi i Turkiet.

De är de ställena som jag tycker verkar bra =)
Vi åker nog i början på augusti och stannar en vecka. Kommer bli awesome!
Jag längtar jättemycket och hoppas verkligen att det blir av!

7 Januari

Heeeeeeeej!

Idag var det första skoldagen men både igår natt och inatt så har jag sovit så sjukt dåligt så jag hade migrän imorse så jag stannade hemma och sov istället.. Nu mår jag bättre men har fortfarande lite ont i huvudet.

Egentligen skulle jag och Josefine träffats efter skolan, men vi får se sen när hon slutar om jag orkar.. Men det var jättelängesen vi var så jag vill jättegärna träffa henne.


På tal om folk jag vill träffa så har jag och Emma inte varit på ja, jag vet inte hur länge..
Jag saknar dig <3


myskväll

Hej hej!

Har haft en mycket trevlig dag idag med min farbror, hans tjej och mina kusiner + min familj. Vi åt god mat och kladdkaka, spelade wii, umgicks och hade det mysigt.

Sen vid 21tiden skjutsade pappa mig till Linda och det var riktigt kul att träffa henne igen eftersom vi inte setts på hela lovet eftersom hon varit utomlands.
Men vi hade det jättemysigt och vi åt varma mackor, drack te, satt och pratade i flera timmar. Jag fick också några fina presenter av henne som hon köpt utomlands, thanks darling <3
Så nu kom jag hem för ett litet tag sen. Eller hem och hem, jag är hos min storasyster och hennes pojkvän. Ska sova här inatt.

Imorgon ska jag umgås med kusinerna igen, åh dom är så sjukt söta! 4 och 8 år tror jag och världens sötaste små barn. Love them!
Men dom ska åka hem imorgon också, så efter det blir det att träffa lillkillen.

Men nu ska jag titta på tv och sen sova tror jag. Godnatt <3


Bild från första gången jag och Linda festade tillsammans, insparken =)

storstädning

Hallååå bloggen!

Usch jag har storstädat hela lägenheten. Min farbror och mina kusiner kommer idag, tjoho! =) jättelängesen jag träffade dom. Ska verkligen bli roligt. Pappa kommer hem idag också.

Har precis duschat och nu ska jag fixa mig och så, min farbror och dom kommer om ca en timme.
Tror jag ska vara med min pojk idag också, mys!

Men vi hörs väl senare eller något =) bye!


yesterday

Hej hej!

Igår hade jag verkligen en superrolig kväll med Micka =)
Vi pratade om exakt ALLT och myste med godis och sånt. Hon sov hos mig också.
Hade verkligen jättekul med henne, som alltid. Längtar redan tills nästa gång vi ska ses.

En gammal men underbar bild på mig och bästa Michaela!

partybag

Ja nu är det så att mina outfit bilder blir inte bra haha. Så det blir ingen idag!
Men jag kan berätta så fint vad jag har på mig =)
Jag har svarta tights med dragkedja längst ner, en svart lång tröja med massa knappar i mitten eller vad man ska säga hehe, och en fet ring och ett kedjearmband. Lite tråkigt med allt svart kanske, but i still like it.

Nu måste jag springa, ska möta Micka!
Oj justdet, den här väskan hade jag på nyår förresten. Fin va? :)


3 Januari

Hejhopp bloggen! =)

Just nu är jag hemma hos min pappa, städar lite och fixar. Micka kommer hit om ca en timme. Det ska bli väldigt roligt att träffa henne. Vi ska nog hitta på något kul och busigt, hihi.

Vet ni? Igår var det 6 veckor kvar tills min födelsedag. GISSA om jag längtar!
Och ni vet dom där skorna jag la in på bloggen för några dagar sen, de från h&m med remmar och dragkedja. Jag tror mamma har beställt dom åt mig =D wiiie, i love them!

Men nu måste jag faktiskt fortsätta med städningen och fixa mitt hår. Mitt rum är ett bombnedslag! Slänger nog upp en dagens outfit sen om jag hinner innan Micka kommer.

Puss!


Kenzas skokollektion

Det är väl ingen som missat Kenzas alldeles egna skokollektion Wildflower by Kenza?
Jag tycker att hon har lyckats riktigt bra alltså. Jag har blivit kär i alla skorna =) Men mina absoluta favoriter måste vara Ladies Night. De är galet snygga och oj vad jag vill ha dom!

De är helt perfekta! Skulle verkligen inte tacka nej till att dansa runt i de här!
Vilka är era favoriter? Ni kanske äger ett par Kenzaskor, vilka isåfall? =)


no one else could lift me so high above


you make my heart go tingalinga ling

twothousandandten

Tjingeling folket! Nu är det nytt år och nya möjligheter :D
Hur var eran kväll igår? Jag hade en mycket bra kväll!
Vid ungefär klockan 17.00 var jag hos min syster och lockade håret. Sen kom min plutt och hämtade mig och så åkte vi till honom. Där sminkade jag mig och fixade resten.
Vi taggade med hög musik och så. Sen fick vi springa till bussen haha, vi tog den 19.13 tror jag? Ja så åkte vi till Fille. Festade och hade roligt, sen runt halv 11 tiden fick vi skjuts till stan igen och hamnade hemma hos min baby igen. Vi var några stycken och någon gång innan tolv gick vi in till Stortorget och firade det nya året och jag fick en underbar nyårskyss på 12slaget av min älskling.

Träffade trevligt folk och gick runt lite. Men det var väldigt kallt så efter ett tag gick vi hem till baby igen och var där och jag sov såklart där och vi somnade väl vid 6tiden.
Så idag sov vi till halv 4 ungefär och sen beställde vi gyros och hyrde film! Mysig dag efter en lyckad kväll! Tack allihopa =)
Tog tyvärr inte alls mycket bilder. Tog faktiskt ingen på festen.. Men här har ni lite olika pics.





Här ser ni min outfit =) Fast fick tyvärr ingen bild på klänning+skor.
Min klänning ser jätteskrynklig ut haha.
Jag hade lockigt hår också, men den här bilden är tagen sent på natten så mina lockar hade väl "åkt ur", det är mest bara vågigt där.



Te quiero mi amor.

Hoppas ni alla fick en lyckad kväll =)


RSS 2.0